Τα χάσανε ομαδικά στο Πανελλήνιο Σοσιαληστικό Κίνημα. Συνήθως όταν σε φτύνουν είναι λάθος να θεωρείς πως ψιχαλίζει. Αλλά εκεί συνεχίζουν να είναι καβάλα στο καλάμι και εξακολούν να θεωρούν τους Έλληνες ιθαγενείς μιας άλλης χώρας που μπορούν να τους παραπλανούν με χάντρες και καθρεφτάκια.
Διαβάζουμε ότι πρωτοβουλία παίρνει ο Μπέννυ για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Το κόμμα δηλαδή που με την λαμογιά των κορυφαίων στελεχών του άνδρωσε ουσιαστικά την ΧΑ προσπαθεί να μπει μπροστάρης στην κατάργησή της. Και φυσικά και αυτή η κίνηση ( αν ευοδωθεί) θα πετύχει να ενισχύσει το ακροδεξιό μόρφωμα. 

Το άλλο ανέκδοτο είναι ότι ο Βασιλάκης Καΐλας του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος) ιδρύει κόμμα. Μάλιστα το ονόμασε και ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας). Άσε ρε σε είδαμε διαχρονικά κ. Παρλαπίπα. Εσύ δεν ήσουν που είχες την ανησυχία γιατί οι συνταξιούχοι δεν πεθαίνανε;;; Εσύ δεν ήσουν που έβαλες την ταφόπλακα στο ΕΣΥ αφήνοντας τα νοσοκομεία χωρίς γάζες και βαμβάκι ;;;

Το τρίτο ανέκδοτο το είπε ο ανεκδιήγητος Πάγκαλος που δήλωσε ότι δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους του γιατί δεν έχει χρήματα και δεν βρίσκει αγοραστές για τα ακίνητα (58 αν δεν κάνω λάθος). Έλα φιλαράκι να κάνουμε αντίσταση με τα κινήματα πολιτών Δεν πληρώνουμε  χαράτσια.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μερικούς έρχεται με τη μορφή του καρναβαλιού.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.