Όπως πληροφορηθήκαμε από ιδιαίτερα ενημερωμένο μπλογκ της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε ( "αναπλήρωση" να το πούμε, "αντικατάσταση" να το πούμε, "εξομάλυνση" να το πούμε ;;;) εκλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου στην Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού (ΤΕΘ). Καθήκοντα αναλαμβάνει ο κ Β. Γωνιωτάκης.

Δεν γνωρίζουμε πόσοι και ποιοί από τους συμβούλους της ΤΕΘ συμμετείχαν στην διαδικασία εκλογής.
Μας δημιουργεί όμως εύλογη απορία η απουσία των κκ Ζαβέρκου και Καριώτη από την συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία. Κι αυτό γιατί ο μεν δεύτερος είχε εκλεγεί από την προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης διευθύνων σύμβουλος, ο δε πρώτος συνοδευόμενος από προσωπικό νομικό σύμβουλο είχε "περάσει" μομφή εναντίον της τότε (αλλά και νυν απ' ότι "διαισθανόμαστε") Προέδρου κ. Ευαγγελίας Φαρίνη.

Ή η σκόνη κάθισε γρήγορα, ή η επανάσταση διεμβολίστηκε ή η ομαλότης αποκαταστάθηκε.
Θα επιθυμούσαμε οι συντελεστές να ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα για να μην προσφύγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα και υποθέσεις.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αγαπητε μου Ακτιβιστη,,οι καλα ενημερωμενοι μπλοκερ της περιοχης,,με τους φανταστικους συνεργατες τους,,και τα ειδικα δημοσιογραφκα τους τμηματα.με τα επιτελεια της φαντασιας τους...θα επρεπε να παρουν ενα τηλεφωνο να ενημερωθουν..6932349464..θα τους ελυνα τις αποριες τους..και δεν θα εβγαζες και συ τοση αγαπη,,περι σκονης επαναστασεων,,και οτι αλλο κολακευτικο προς τα προσωπα μας,,εξ αλλου οι μεχρι χτες οπαδοι του Αυριανισμου,και σημερα πολιτικοι τυχοδιωκτες δεν αλλαζουν ευκολα.ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ,Επειδη μπορειτε να ζητησετε την παραιτηση μου,,(ασχετως που δεν θα την βρητε)τοτε ριξτε τα βελη σας στους δηθεν δημοκρατες που τους εχετε στο απυροβλητο.ΟΙ προσωπικες μου ενεργειες και το καθηκον μου για ενημερωση,,θα σας ανακοινωθει
    γραπτως..(αν και λιγο σας ενδιαφερει)ΥΠΟΜΟΝΗ καλοι μου φιλοι..Εν το μεταξι ριξτε μου σαν ανωνυμοι μερικα μπινελικια...(δημοκρατικα)ΥΠΟΜΟΝΗ..μολις πληροφορηθω και γω τι ακριβως συνεβει θα σας ενημερωσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.