του Ιωσήφ Μισαλέμη *

Θα μπορούσα να σχολιάσω την ανεξαρτητοποίησή σου αμέσως μετά την αναγγελία της από την Πρόεδρο, αλλά δεν με ενδιαφέρει η δημιουργία  εντυπώσεων στην αίθουσα συνεδριάσεων αλλά η κρίση των πολιτών. Γι’ αυτό την σχολιάζω δημόσια.
Η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, γράφοντας ότι η διοίκηση παραπαίει  και η αντιπολίτευση είναι στείρα, μάλλον είναι αφοριστική και αδιέξοδη. Για το ότι η διοίκηση πράγματι παραπαίει μπορεί να συμφωνήσει το 99% των δημοτών. Σε ότι αφορά όμως ότι η αντιπολίτευση (ελάσσων και μείζων) είναι στείρα θεωρώ πως είναι άδικη και αντιφατική η κατηγορία.


Θανάση,  ερχόσουν και συμμετείχες στην ομάδα της παράταξης (περίπου για 1,5 χρόνο). Όλοι κατέθεταν τις απόψεις τους, τις συζητούσαμε και καταλήγαμε στις κατευθύνσεις που θα ακολουθούσαμε στις συνεδριάσεις και όταν υπήρχαν διαφωνίες ψηφίζαμε. Θεωρείς ότι δεν ήταν σωστή η διαδικασία;  Μήπως είχες καταθέσει κάποια άλλη γνώμη και πρόταση για μια διαφορετική και δημιουργική αντιπολίτευση καλύτερη από αυτή που κάναμε και δεν υιοθετήθηκε;

Ένας άνδρας με πολύχρονη θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έπρεπε να ξέρει ότι ο πιο έντιμος δρόμος είναι να έρθει στην παράταξη, να αναλύσει το λόγο της αποχώρησής του, να συζητήσει με τον αρχηγό της παράταξης πρώτα και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι. Σε μια συζήτηση που είχαμε, προσωπικά μου υποσχέθηκες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Αλλά δεν κράτησες τον λόγο σου. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως σε πρόδωσε το θάρρος σου, ή ένοιωσες ότι τα επιχειρήματά σου είναι λίγα ή ίσως οι συμβουλές κακής παρέας επικράτησαν στο τέλος – δυστυχώς.

Να σου υπενθυμίσω πως αυτός που έχει την άποψη πως το Δημοτικό Συμβούλιο  αποτελείται από Διοίκηση που παραπαίει και από μια στείρα αντιπολίτευση, και με δεδομένο ότι  αυτό απαρτίζεται και από αξιόλογα άτομα, ίσως δεν έχει θέση σ’ αυτό, ίσως δεν τον τιμά η συμμετοχή του σ’αυτό.  Έχεις καλύτερο δρόμο από την ανεξαρτητοποίηση.

Προσωπικά δεν ξέρω πως να  χαρακτηρίσω την πράξη σου αυτή: Πολιτική κλιμακτήριο  ή πολιτική εφηβεία ;;

Θανάση σου εύχομαι καλή πορεία για την υπόλοιπη πολιτική θητεία που σου απομένει.

Ο πρώην συνάδελφός σου στην παράταξη «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία»
* Μισαλέμης  Ιωσήφ
   Δημοτικός Σύμβουλος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. Δεν θα σχολιάσω την απόφαση του κ. Μπαλασά και ούτε το πως την βλέπει ο κ. Μισαλέμης.Θα ρωτήσω όμως τον κ. Μισαλέμη αν πιστεύει αλήθεια ότι υπάρχει δημιουργική αντιπολίτευση στο Δ. Θερμαϊκού....και αν ναι που φαίνεται αυτό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ26 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:09 μ.μ.

    Πολύ αοριστο το σχολιο κυριε ανωνυμε μαλλον δν παρευρισκεστε στα δημοτικα συμβουλια στα δημοτικα συμβουλια για να ακουσετε.Οσο για τον θαναση θα συμφωνησω με τον Ιωσηφ γιατι ενας πολιτικος με την εμπειρια του στην τοπικη αυτοδιοικηση οταν τους απαξιει ολους το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να παραιτηθει αξιοπρεπως αφου εχει ερθει στην ομαδα του και καταθεσει τις αποψεις και τις διαφωνιες του.Λυπαμαι θαναση γιατι ησουν ενα απο τα καλα στελεχη της ομαδας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Κωνσταντινίδου, το σχόλιο μου είναι πολύ συγκεκριμένο. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!!! και ναι πολύ σωστά λέτε ότι δεν τα παρακολουθώ. Να δω στην καθημερινότητα μου θέλω το έργο της αντιπολίτευσης. Εκτός αν το μοναδικό έργο της είναι να αποκαλεί ανίκανη (που είναι) τη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παράταξη Μαυρομάτη δε θα μπορούσε να ασκήσει δημιουργική αντιπολίτευση. Είναι "παλιάς κοπής".
    Φαίνεται απ' όσα λέει και γράφει.
    Παρακολουθώ από κοντά όλα τα δημοτικά συμβούλια. Θέματα ουσίας δεν έχουν θιχτεί με δημιουργικό τρόπο. Μόνο αντίδραση και δήθεν καταγγελίες. Ο κ. Μισαλέμης καλύτερα να μη μιλάει. Είναι (ήταν) κι αυτός κερδισμένος από το δήμο ως γιατρός σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Όλοι μαζί είναι μια παρέα, διοίκηση κι αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμο 6:14
    Χωρίς να διαφωνώ σε όσα λες για την απουσία ουσιαστικής και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης θεωρώ ότι είσαι κακοπροαίρετος απέναντι στον κ. Μισαλέμη. Κι αυτό γιατί αν έχει παράξει τις υπηρεσίες του (ως γιατρός, πριν από χρόνια, ως ιδιώτης και όχι ενώ ήταν δημοτικός σύμβουλος) σε παιδικούς σταθμούς, δεν σημαίνει ότι είναι κερδισμένος από τον δήμο. Νομίζω πως είναι άσχημο να μπλέκουμε και να μπερδεύουμε ανόμοια πράγματα προκειμένου να δημιουργήσουμε ψευδείς εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ,,,ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ,,ΑΛΛΟΥ ΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ,,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,,ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΡΙΑΝΗ,,,ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕςΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΒΗΜΑΤΑ,,ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΙΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ.Μισαλέμης , βασιλικότερος του βασιλέως .Μπορεί κάποιος να μας πει , τι ακριβώς μεσολάβησε από τότε που ο εν λόγο κύριος , έβριζε και έκανε αγώνα εναντίων του κ Μαυρομάτη? Η παράταξη σας φυλλοροεί και αντί να εκμεταλλευτείτε τα προβλήματα της διοίκησης και το βούτυρο στο ψωμί που σας προσφέρει η οικονομική κρίση ,εσείς «λιγοστεύετε» επικίνδυνα. Είναι κατάντια , ο πρώην δήμαρχος να έχει απομείνει με τον Μισαλέμη , την Παρθένα και τους δυο γνωστούς «γραφικούς» .Μπροστά σας , η διοίκηση είναι «γροθιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσον αφορα το προσωπο σας κυριε Καριωτη αν και δεν σας γνωριζω προσωπικα το πιος ειναι γλυφτης φαινεται απο τις πραξεις του το να μενεις στην ομαδα δεν ειναι το κακο, κακο ειναι να πουλας τους παντε και τα παντα για μια θεσουλα, κατηγορωντας και τον ευεργετη σας που μολις προσφατα σας την εδωσε.οσο δε για τον ανωνυμο να μας πει τελικα συμμετεχει ναι η οχι μαλλον θα ειστε και επωνυμος και οχι μονον εγω ομως επειδη ειμαι ασημαντος μπορω να παραμεινω ανωνυμος αν και παρακολουθω απο κοντα τα τοπικα δρωμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΗ ΣΙΓΑΝ Η ΚΡΕΙΣΣΟΝΑ ΣΙΓΗς ΛΕΓΕΙΝ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΩ.(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΤΑΛΙΑ.ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ,(ΟΠΩς ΕΠΡΑΞΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.) ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΩ ,ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ. ΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΒΓΑΛΕ ΧΟΛΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΕΣΥ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ.ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΩ. ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΧΩ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΑ. ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑ. ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ... ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ..ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡ.(ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ..) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ?ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚ. (ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.,,ΓΡΑΨΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΠΛΟΚΕΡ.. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.(ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΣ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ)ΚΟΡΑΚΕΣ ΚΟΡΑΚΩΝ ΜΑΤΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ? ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΣΑ.Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ,ΟΠΩΣ Ο ΖΑΒΕΡΚΟΣ ΟΠΩΣ Η ΜΟΡΑΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ,ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... για τον λόγο της ανάρτησης - τον δημόσιο σχολιασμό και την γνώμη των πολιτών ...

    τα εσωτερικά της παράταξης ίσως και να μην τα γνωρίζω ....

    πιστεύω όμως πως οι καιροί δεν επιτρέπουν προσωπικές φιλοδοξίες αλλά επιβάλλουν συνεργασία σε κάποια βασικά θέματα και προσπάθεια εύρεσης λύσεις στα υπόλοιπα για να πάει μπροστά ο τόπος ....

    παρακολουθώντας τα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω πως η Διοίκηση απέτυχε παντελώς. Την αντιπολίτευση δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ως σύνολο στείρα γιατί θα αδικούσα κάποια ελάχιστα έστω άτομα που καταβάλουν προσπάθειες για γόνιμο διάλογο αλλά σαφέστατα είναι πολύ λίγη απέναντί στις περιστάσεις ...

    και δύο παρατηρήσεις που δεν αφορούν την δημοσίευση ... α' καλό θα ήταν ο καθένας να είχε το θάρρος της γνώμης του αντί να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία .... β' το διαδίκτυο δίνει την ευκαιρία στον καθέναν να εκφράζετε ελεύθερα μέσα από διάφορες εφαρμογές - αυτό δεν προαπαιτεί ούτε δημοσιογραφικές ούτε γραμματικές γνώσεις παρά μόνον τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, όσο δε για τους κανόνες δεοντολογίας - σ' αυτούς νομίζω πως συμπεριλαμβάνεται και το ότι δεν διαγράφουμε όσους διαφωνούμε μαζί τους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.