Μόλις πριν οκτώ μέρες, σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Θανάση Μπαλασά, εκτιμούσαμε ακόμη και στο τίτλο του άρθρου μας  πως "το κλίμα ανεξαρτητοποιήσεων μετακομίζει". Και μάλιστα προβλέπαμε πως "ένα ακόμα μέλος της συγκεκριμένης παράταξης ίσως αποστασιοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες".
Εικάζουμε ότι είναι θέμα ωρών η επίσημη ανακοίνωση παραίτησης δημοτικού συμβούλου. 
Θα έχουμε το χρόνο (σε νεώτερη ανάρτηση) να αναλύσουμε την κατάσταση που διαμορφώνεται στη δυναμική των παρατάξεων. Ειδικά μετά τα αλισβερίσια που βρίσκονται σε εξέλιξη για το μοίρασμα της πίτας και τη διασφάλιση της εύθραυστης ενότητας (μετά την καταιγίδα) στην παράταξη Αλεξανδρή ενόψει της ανακοίνωσης των αντιδημαρχιών και προέδρων των δημοτικών εταιρειών, αλλά και για την "μεθοδευμένη" (;) διεμβόληση της παράταξης Μαυρομάτη.
Σαν πρόγευση απλώς να τονίσουμε πως "με φθαρμένα εξαρτήματα δεν μπορείς να φτιάξεις μηχανή που να σου αποδώσει".
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.