Ένα 13χρονο αγόρι που ζει στην Ιταλία με τους θετούς του γονείς, «δανείστηκε» την ακριβή Μερσέντες του πατέρα του και οδήγησε περίπου 800 χιλιόμετρα στην προσπάθειά του να βρει τη βιολογική του οικογένεια στην Πολωνία, σύμφωνα με αστυνομικές αρχές της Ιταλίας. 

Το αγόρι ξεκίνησε το ταξίδι του το απόγευμα της Πέμπτης από την πόλη Πεντερόμπα στη βόρεια Ιταλία, έχοντας μόλις 200 ευρώ στην τσέπη του και οδήγησε για σχεδόν 24 ώρες προτού το σταματήσει η γερμανική αστυνομία σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Λειψία. 

«Οι βιολογικοί του γονείς βρίσκονται στην Πολωνία και από ότι μας είπε προσπαθούσε να βρει και να συναντήσει την αδελφή του», δήλωσε εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.