Στις 6 μμ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δήμου Θερμαϊκού (3η), με αποκλειστικό θέμα την έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης και Προϋπολογισμού του Δήμου, ενώ στις 7.30 μμ θα ακολουθήσει η 4η συνεδρίαση του έτους με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:



                    Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.            Έγκριση της υπ΄αρ.4/2013 απόφασης ΔΣ της ΔΗΚΕΘ, που αφορά στην κατάρτιση και ψήφιση προϋπολογισμού οικ.έτους 2013. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογιατζής.
2.            Έγκριση της υπ΄αρ.2/2013 απόφασης ΔΣ του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, που αφορά στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης και του Προϋπολογισμού έτους 2013. Εισηγητής:Δημ.Σύμβουλος κ.Ι.Τσακμάκας.
3.            Έγκριση της υπ΄αρ.211/2012 απόφασης ΔΣ της ΔΕΥΑΘ, που αφορά στη σύνταξη Κανονισμού  Εσωτερικών Υπηρεσιών, Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης και Κανονισμού Προσωπικού της ΔΕΥΑΘ Θερμαϊκού. Εισηγητής: Δημ.Σύμβουλος κ.Κ.Τροκάνας.
4.            Έγκριση χορήγησης άδειας του ΔΣ κ. Ι.Βασιλειάδη. Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΣ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.