Πανευτυχής σύστησε την 27χρονη μνηστή του,Φραντσέσκα Πασκάλε, στους δημοσιογράφους ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Έχουμε 49 χρόνια διαφορά. Είναι όμορφη εξωτερικά και ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά. Είναι μια κοπέλα με ηθικές αξίες και τώρα μαζί της δεν νιώθω πλέον μόνος»

Ενώ με... αέρα Πρώτης Κυρίας πόζαρε στον φακό η 27χρονη, στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το χριστουγεννιάτικο γεύμα που παρατέθηκε στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Άρκορε. Η Ναπολιτάνα αρραβωνιαστικιά του 76χρονου Καβαλιέρε έχει «αποκηρύξει» τις εμφανίσεις της ως σόου γκερλ στην καλτ τηλεοπτική εκπομπή Telecafone, και φωτογραφίζεται με λευκό ταγέρ και κόκκινες γόβες στο γιορτινό τραπέζι, όπου κάθισε μαζί με την οικογένεια του Μπερλουσκόνι.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.