Η τρικομματική κυβέρνηση των δοσιλόγων της τρόικας μέσω του πολιτικά «ανεκδιήγητου» υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Ν.Δένδια μετέτρεψαν τις τελευταίες μέρες το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας σε στρατοκρατούμενη περιοχή πριν από μπλόκο κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής. Φυλάσσονται επί 24ώρου βάσης τα γραφεία των «εθνοσωτήριων κομμάτων», τα γραφεία των βουλευτών, οι εγκαταστάσεις των Μ.Μ.Ε και αναρωτούνται όλοι προς τι αυτή η προστασία την στιγμή που η δόση των δις από τους εταίρους ήρθε και η ανάπτυξη καλπάζει... γιατί ο λαός δεν τους θέλει και αντιδρά;
Η εντολή των τραπεζοαφεντικών προς Δένδια είναι:
1. Δημιουργούμε φόβο στους πολίτες που πρέπει να μένουν στα σπίτια τους.
2. Σταματάμε εν τη γενέσει οποιαδήποτε αντίδραση ειδικά των νέων, των σπουδαστών και των φοιτητών <<μπουκάροντας>> παντού, καταπατώντας το πανεπιστημιακό άσυλο και προχωρώντας σε προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις εξευτελίζοντας τους πάντες με δακτυλοσκόπηση και γενικό φακέλωμα!!
30 λοιπόν παιδιά μας, κυρίως φοιτήτριες, αφού ξυλοκοπήθηκαν, μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια με κλούβα. Οι δυνάμεις του Ε.Πα.Μ μαζί με άλλες συλλογικότητες και άλλους πολίτες συγκεντρωθήκαμε μπροστά στο κτίριο της ασφάλειας στις Αλυκές απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των φοιτητών. Η αστυνομία παρέταξε διμοιρία των ΜΑΤ για να συνηθίζουμε στην καταστολή!!
Καταδικάζουμε την Πρύτανη, την καλούμε να ζητήσει συγνώμη από την πανεπιστημιακή κοινότητα ή να παραιτηθεί. Τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου ως καθ’ ύλην αρμόδιο να προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στις Εισαγγελικές Αρχές ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοιο αντιδημοκρατικό γεγονός τουλάχιστον στο νησί μας.

Η κ. Πρύτανης υποψήφια της Ν.Δ. στο ψηφοδέλτιο επικρατείας υπέρ βεβαίως των μνημονιακών και νεοταξικών μεταρρυθμίσεων στην Ανώτατη Εκπαίδευση μειώνει τις δαπάνες του Ιονίου Πανεπιστημίου που αφορούν τους φοιτητές (στέγαση- σίτιση- εξάμηνο εξωτερικού) και σπαταλά τα χρήματα σε δημόσιες σχέσεις υποβαθμίζοντας το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε μια ακόμη μπίζνα εταιριών ξεχνώντας τους μακροχρόνιους αγώνες του Κερκυραϊκού λαού για την αναβίωση του.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΙΔΙΩΤΕΥΕΤΕ
ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.