Απογοήτευση από την αδιαφορία, διστακτικότητα, ασυνεννοησία, μη συνεργασία  αλλά και εφαρμογή του παιχνιδιού της κολοκυθιάς από τις υπεύθυνες αρχές αρμόδιες για την κατεδάφιση του παράνομου κεραιοσυστήματος κινητής τηλεφωνίας που εξακολουθεί να εκπέμπει από την ταράτσα του Κάβο Βέρντε στην Αγία Τριάδα. 
Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα από την παρουσία στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Ακτιβιστή της κ. Χριστίνας Δεληχρίστου, γονιού, ενεργού πολίτη, πολιτικού μηχανικού και κατοίκου της Αγίας Τριάδας. Κατέδειξε με απόλυτα κατανοητό τρόπο τις ευθύνες που βρίσκονται στις αρμόδιες υπηρεσίες και πολλαπλασιάζονται από την έλλειψη συνεργασίας και αποφασιστικότητας που τις διακρίνει. Ας ελπίσουμε η έκκληση της κ. Δεληχρίστου προς αυτές να πράξουν τα αυτονόητα κάποτε (ελπίζουμε σύντομα) να εισακουστεί.
Ακούστε τις απόψεις που ακούστηκαν στην εκπομπή ΕΔΩ

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.