"Ο Έλληνας έχει μια μανία να τρώει λευκό εισαγόμενο μανιτάρι από την Πολωνία γιατί πιστεύει ότι επειδή είναι λευκό είναι και αγνό. Διαβάστε λοιπόν τι συμβαίνει.
Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού, (ΑGARICUS),μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη (για να είναι άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών συμφερόντων. Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου (ημέρας) πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παράχθηκε από 45 μικρές οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί, ωφελήθηκαν πάνω από 300 οικογένειες . Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,τότε αντί για 45 μονάδες θα ωφελούνταν 300 μονάδες και συνολικά με τους εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!! Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας, αλλά πολλαπλασιάστε το Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της γεωργίας. Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «λευκό» μανιτάρι από την Πολωνία παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5 ημερών μπαγιάτικο) ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι τελείως βιολογικό !!!"
Τις 2 βδομάδες των εορτών, πουλήθηκαν 200 τόνοι εισαγόμενου λευκού, (ΑGARICUS),μπαγιάτικου, και ψεκασμένου με φορμόλη και χλωρίνη (για να είναι άσπρο) μανιταριού και ωφελήθηκαν 2 εταιρείες γερμανικών συμφερόντων. Κατά το ίδιο διάστημα, πουλήθηκαν 30 τόνοι ολόφρεσκου (ημέρας) πλευρότους (ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) που παράχθηκε από 45 μικρές οικογενειακές γεωργικές μονάδες που μαζί με τους εργαζόμενους εκεί, ωφελήθηκαν πάνω από 300 οικογένειες . Εάν συνέβαιναν αντίστροφα,τότε αντί για 45 μονάδες θα ωφελούνταν 300 μονάδες και συνολικά με τους εργαζόμενους πάνω από 4000 άτομα!!!! Αυτό είναι ένα απλό μάθημα γεωργικής οικονομίας, αλλά πολλαπλασιάστε το Χ 5.000 ή 10.000 για να δείτε τι γίνεται και στους άλλους κλάδους της γεωργίας. Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι το «λευκό» μανιτάρι από την Πολωνία παράγεται πάνω σε κοτίσια κοπριά και για να φαίνεται λευκό όταν έρχεται στην Ελλάδα (στην καλύτερη περίπτωση 5 ημερών μπαγιάτικο) ψεκάζεται με χλωρίνη και φορμόλη, ενώ το πλευρότους απλά καλλιεργείται σε καθαρό ελληνικό άχυρο και είναι τελείως βιολογικό !!!"
Προσθέσετε το σχόλιό σας:
0 comments:
Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.