Συγχαρητήρια στο Δ.Σ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του συλλόγου προσφύγων αν. Θράκης ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ κ. Άγγελο Σιδηρόπουλο, για την αξιέπαινη ενέργεια τους να τελέσει ο σύλλογος , μνημόσυνο στο Οικονομιό της ανατολικής Θράκης επ ευκαιρία των 100 χρόνων που έχουν περάσει από την σφαγή των παππούδων των σημερινών κατοίκων της Αγίας Τριάδας . 

Είχαμε την τύχη και την τιμή το μνημόσυνο να τελεστεί χοροστατούντος του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ. 

Τα συναισθήματα που μας κατέκλυσαν ήταν πολύ δυνατά και πρωτόγνωρα. Συγκίνηση ,κατάνυξη και στο τέλος, νιώσαμε μια απέραντη γαλήνη , πιστεύοντας ότι τα πνεύματα των αδικοχαμένων προγονών μας , που σφαγιαστήκαν πριν από ακριβώς 100 χρόνια, παρακολουθούσαν τα εγγόνια τους, που στην μνήμη τους ταξίδεψαν και τέλεσαν το μνημόσυνο, στον ίδιο μαρτυρικό τόπο, παρουσία των απογόνων των σφαγέων τους, δείχνοντας περίτρανα ότι δεν ξέχασαν και δεν θα ξεχάσουν ποτέ .


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.