ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο ,19-1-2013, και ώρα 17:00 μ.μ πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας από την ποδοσφαιρική Ακαδημία Πυρσός Elite Αγ. Τριάδας, στο Café Theros στην  Περαία.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Θερμαικού, Γιάννης Αλεξανδρής,ο πρόεδρος του Πυρσού , Κρυστάλλης Δοξακάκης, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού, Παναγιώτης Τροκάνας, οι προπονητές των ομάδων καθώς και όλα τα στελέχη της Ακαδημίας.
Βέβαια, πολύ σημαντική ήταν η παρουσία όλων των οικογενειών και των παιδιών (παικτών) της Ακαδημίας, που μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού ευχαριστήθηκαν την συγκέντρωση αυτή.
Η οικογένεια του Πυρσού πρόσφερε επίσης ατομικά βασιλοπιτάκια σε όλα τα παιδιά και ο τυχερός για το 2013 αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος του τμήματος junior. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την καινούργια χρονιά και καλή πρόοδο!
Πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο η Ακαδημία Πυρσός Elite, θα γίνεται καλύτερη, θα προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην άθληση και στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών και θα είναι πάντα η έμπνευση για ένα μεγάλο όραμα στην ψυχή και στην ζωή των αθλητών που την απαρτίζουν.
   Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που εργάζονται μα προθυμία και όρεξη, για να δημιουργήσουν μεγάλους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους!!!!
   Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πιστεύουν στην Ακαδημία και συμμετέχουν ενεργά μέσα σε αυτήν και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές νίκες και πολλά χαμόγελα!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς της Ακαδημίας οι οποίοι έχουν ενισχύσει εξαιρετικά το έργο της και την αποτελεσματική λειτουργία της,
όπως:
1. Κουμεντάκης Tέντες
2. Έντι Γυψοσανίδες
3. Άνεμος ψαροταβέρνα  Αγ.Τριάδα
4. Γύρω-Γύρω Νέοι Επιβάτες
5. Roberto's cafe
6. Theros cafe
7. Das εταιρεία κοινοχρήστων
8. Βιβλιοπωλείο Γνώση
9. Μώλος ψαροταβέρνα Νέοι Επιβάτες
10. Σουπερμάρκετ Άριστα
11. Κρεοπωλείο Πέτρος
12. Κρεοπωλείο Σάββας
13. Ιστοσελίδα design
14. Man to man cafe
15.AS security Αφοί Ασλανίδη
Ευχόμαστε υγεία, καλή , δημιουργική και χαρούμενη χρονιά σε όλους με το βλέμμα στο μέλλον!!!!!
www.pirsoselite.gr  Τηλέφωνο Ακαδημίας   6984794229
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΣΟΣ ELITE ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.