Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στους Ν. Επιβάτες για την επιχειρούμενη αλλαγή ρυμοτομικού σε δρόμο που διέρχεται μπροστά από μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Με την συγκεκριμένη αλλαγή τροποποιείται η χάραξη της οδού προκειμένου η σχεδιαζόμενη διαπλάτυνση και να είναι μειωμένη αλλά και να γίνει προς την μία πλευρά της οδού.

Έχει άραγε σχέση αυτό με την πισίνα ξενοδοχείου που τμήμα της φέρεται να βρίσκεται στα όρια της δημοτικής οδού;

Έχει σχέση επιχειρηματικό πλάνο δημιουργίας spa στην περιοχή, παρακείμενη στο ξενοδοχείο;

Ποια είναι η θέση διοίκησης αλλά και αντιπολίτευσης στο Δήμο;

Περιμένοντας απαντήσεις ......

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ(ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ,,,,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ.Η ΚΑΘΕ ΠΟΝΗΡΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΤΕΡΤΙΠΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.