Την διαβεβαίωση ότι τα προγράμματα "αθλητισμός για όλους" άμεσα θα συνεχιστούν έδωσε σήμερα ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΔΗΠΑΚΗΘ κ. Παναγιώτης Τροκάνας. Σε μια συνέντευξή του στον Ακτιβιστή - στον εκπομπή της Πέμπτης, στον 106.1 στα FM -  που σκοπό είχε να ενημερώσει για την πορεία του ζητήματος αλλά και να αμβλύνει αρνητικές εντυπώσεις από τις αψιμαχίες γύρω από το θέμα της Ζούμπα, δόθηκαν ειδήσεις αλλά και οι αναγκαίες εξηγήσεις.
Όπως αναφέρθηκε, ένας από τους παράγοντες που συνετέλεσαν στην επαναλειτουργία των προγραμμάτων ήταν και η κ. Κούλα Γιαννακίδου, Γραμματέας Αθλητισμού.
Επίσης στις προθέσεις των υπευθύνων είναι το άνοιγμα των αθλητικών χώρων σε όλους τους δημότες.
Ακούστε τις απόψεις του στο ηχητικό της συνέντευξης που ακολουθεί:


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Επιτέλους ένας ευέλικτος και πρακτικός άνθρωπος στην διοίκηση του αθλητισμού! Εδωσε όντως νέα πνοή και λύσεις σε πολλά προβλήματα.
    ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.