Σε συνάρτηση με τα σχόλια που ειπώθηκαν όσον αφορά το τμήμα Zumba που λειτουργεί στο σχολικό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου στην Περαία, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως στο χώρο φιλοξενούνται επί σειρά ετών αθλητικά σωματεία του Δήμου και μια σχολή χορού. 

Το Τμήμα Αθλητισμού διατηρεί το δικαίωμα σε συνεργασία με την διεύθυνση του Γυμνασίου να συντονίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων όσων των χρησιμοποιούν.
Τα τμήματα Zumba του Τμήματος Αθλητισμού λειτουργούν ως εξής: το τμήμα της Περαίας πραγματοποιείται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στην Άνω Περαία, της Μηχανιώνας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αινείας και την Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη και στην Επανομή φιλοξενούμαστε στο 3ΟΔημοτικό Σχολείο. 

Μακάρι στην περιοχή μας να λειτουργούν πολλαπλά τμήματα άθλησης είτε αυτά είναι δημοτικά είτε σωματειακά και να δίνουν την δυνατότητα στους συνδημότες μας στην άσκηση.

Η προσωρινή διακοπή των προγραμμάτων μας ήταν από τις δυσκολότερες στιγμές που ζήσαμε. Είχε όμως και ένα θετικό. Διαπιστώσαμε αφενός το μέγεθος της ανάγκης των συνδημοτών μας να γυμνάζονται και να ψυχαγωγούνται και αφετέρου τον σεβασμό σε ότι τους προσφέρεται μέχρι σήμερα και την ηθική τους συμπαράσταση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό και δεσμευόμαστε ότι πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο.

Παναγιώτης Τροκάνας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

8 comments:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ στον κ.ΤΡΟΚΑΝΑ
    Τα σωματεία και η σχολή χορού πληρώνουν ενοίκιο εφόσον χρησιμοποιούν δημοτικό χώρο ?και αν ναι ,ποιο είναι το ποσό του ενοικίου?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστές οι ερωτήσεις του προηγούμενου ανώνυμου και να προσθέσω κι άλλες. Συμμετέχουν στα έξοδα καθαριότητας, θέρμανσης, ηλεκτρικού, και συντήρησης του χώρου; Είναι υπεύθυνος κανείς για τυχόν ζημιές αν αυτές προκληθούν για οποιονδήποτε λόγο;
    Ο ιδιώτης εισπράττει χρήματα για τη δουλειά του κι αν ναι από ποιον; Επιτρέπεται να ασκείς κερδοσκοπικό επάγγελμα σε δημοτικό χώρο; Με απόφαση ποιου κ. Τροκάνα; Ποιος είναι υπεύθυνος για απολογία; Το ΔΗΠΑΚΥΘ; Ο Τσακμάκας; Εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύω ότι ό Δήμος έχει να παρουσιάσει πολλά. Αλλά σε αυτόν τον τομέα φαίνεται ότι γίνετε μια προσπάθεια, προσφέρει χαρά και ελπίδα που την χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας. Τόσες χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν σε αυτά τα τμήματα.
    Στο δημοτικό συμβούλιο σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν τον απολογισμό εκτός από τρείς έξυπνους ήταν μια εικόνα σύμπνοιας και συνεργασίας. Ο πολιτισμός ενώνει και δεν χωρίζει!
    Θα προέτρεπα τον κ. Τροκάνα και τον καθένα υπεύθυνο να μην απαντήσει. Γιατί αυτοί οι συμπολίτες της μοίρλας και της στεναχώριας πρέπει να παραγκωνιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ, συμπολίτη που είσαι άπλας, σε προτρέπω να δώσεις το σπίτι σου εάν έχεις φυσικά η το μαγαζί σου στον κύριο ΤΡΟΚΑΝΑ ,ΤΣΑΚΜΑΚΑ κ.λ.π να βάζεις όποιον θέλεις μέσα τζάμπα για να κάνει το κομμάτι του.
    Δημοτικό γυμναστήριο που τα έξοδα συντήρησης μας βαραίνουν όλους, με τα δημοτικά τέλη που τα αυξάνουν κάθε χρόνο κατά το δοκούν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν ,δεν το επιτρέπω να δίνεται τζάμπα σε σωματεία και ιδιωτικές σχολές χορού .
    Το κατάλαβες κύριε άπλα ?τα σωματεία και οι σχολές παίρνουν κάθε μήνα συνδρομές από τα μέλη τους ,από αυτές και να πληρώσουν ενοίκιο και τα έξοδα συντήρησης .
    Όχι επειδή κάνουν εκδηλώσεις και κόβουν πίτες να καλούν τους τοπικούς άρχοντες να τους λιβανίζουν μισή ώρα ενώπιων προβάτων ψηφοφόρων και μετά εμείς να πληρώνουμε όλη τη χρονιά τα γαμ@@ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς ο τελευταίος ανώνυμος δεν είναι ούτε καν κάτοικος Θερμαϊκού και ως εκ τούτου δεν πληρώνει τα αυξημένα δημοτικά τέλη εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς ο παρακάτω ανώνυμος δεν είναι ούτε καν κάτοικος Θερμαϊκού και ως εκ τούτου δεν πληρώνει τα αυξημένα δημοτικά τέλη εδώ.

    "Δεν πιστεύω ότι ό Δήμος έχει να παρουσιάσει πολλά. Αλλά σε αυτόν τον τομέα φαίνεται ότι γίνετε μια προσπάθεια, προσφέρει χαρά και ελπίδα που την χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας. Τόσες χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν σε αυτά τα τμήματα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρώτε τα λυσιακα σας με τον Τροκανα και τον Τσακμακα και φαίνεται η κακία σας επειδή αυτοί οι ανθρωποι κατάφεραν με δυο φράγκα να αναβαθμίσουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στον δημο μας.Κανονικα θα έπρεπε να τους επιβραβευετε και όχι να κοιτάτε να τους χαντακωνετε. Και στο κατω κατω της γραφής γιατί δεν πατε στις υπηρεσιες του δημου να κάνετε μια αιτηση κ να σας απαντησουν για τα τυχόν ερωτήματα σας; Αλλά έτσι ειναι...μολις σταμάτησε ο αθλητισμός τους κραζατε τώρα επαναλειτούργησε πάλι βρήκατε να πείτε άρα οτι σχολιασατε μέχρι τώρα ειμαι σιγουρος οτι το κάνατε μόνο με κακία κ όχι από ενδιαφέρον για να μάθετε. Το μυαλό σας ειναι τοσο λίγο όσο αυτου που έθιξε το θέμα στο συμβούλιο κ δεν το ψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ότι πεις πρόβατο,μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.