"Αυθαίρετα και υπερβολικά" χαρακτηρίζει ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Βουδούρης όσα γράφτηκαν σε τοπικά μπλογκ (βλέπε Ακτιβιστής) για το ζήτημα της αποχώρησής του από την παράταξη με την οποία εξελέγη. Και φυσικά μόνο αυθαίρετα και υπερβολικά δεν είναι όσα γράψαμε. Κι αυτό γιατί:


  • ούτε το όνομά του αποκαλύψαμε. Μόνος του το έκανε αφού αντελήφθη ότι δεν μπορούσε να τραβήξει κι άλλο το σήριαλ του "μένω -φεύγω" που επιχειρεί να παίξει ανεπιτυχώς (κατά την άποψη πρώην συνοδοιπόρων του) εδώ και τουλάχιστον ένα εξάμηνο.
  • αλλά και την μετακόμιση του κλίματος των ανεξαρτητοποιήσεων διαβλέψαμε, γνωρίζοντας ότι ο κ. Βουδούρης την "έκανε κοινώς με ελαφρά πηδηματάκια" προς τον άτολμο αυτή τη  στιγμή να εκδηλώσει ανοιχτά τις προθέσεις του για διεκδίκηση της δημαρχίας, υπόδικου (εδώ), περιφερειακού σύμβουλου Τσαμασλή.
Και βέβαια αποφύγαμε να αναφερθούμε στην συζήτηση των δύο ανδρών, που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μαυρομάτη και στόχο είχε να προκληθεί  να ξεκαθαρίσει επιτέλους τη θέση του ο άλλοτε εξ απορρήτων του πρώην δημάρχου Μηχανιώνας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Συζήτηση την οποία επιβεβαιώνει ο ίδιος του, με συνέντευξή του σε μπλογκ της περιοχής (Φάρος του Θερμαϊκού).

Και ενώ αυτός ισχυρίζεται ("απλοϊκά" θα λέγαμε) πως παραμένει στην παράταξη μέχρι τις εκλογές και γνωρίζουμε πως δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει σ' αυτή αλλά θα υπερψηφίζει τις προτάσεις της στο ΔΣ(sic). Και όλα αυτά με την σκέψη (μήπως αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και διαφορετικά) ότι εφόσον θέσει υποψηφιότητα ο "κολλητός του" (φιλικά ή κομματικά) Μεσημεριανός περιφερειακός σύμβουλος, να είναι ελεύθερος ώστε να σπεύσει προς ενίσχυσή του.

Ο  ισχυρισμός του κ. Βουδούρη ότι είναι νωρίς ακόμη για να αποφασίσει την στάση του για τις επόμενες εκλογές  μάλλον μας φανερώνει έναν  ιδιαίτερα "ευλύγιστο" τοπικής εμβέλειας και παλαιάς κοπής πολιτικό.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο επικεφαλής του "Θερμαϊκός - Νέα Πορεία" δεν δείχνει να αποδέχεται τις "φούρλες" του Βουδούρη και μάλλον πήρε την απόφαση να τον θέσει εκτός ομάδος. Οπότε εκείνος θα πρέπει να αποφασίσει την ανεξαρτητοποίηση ή την παραίτηση, πράγμα που σαφώς δεν επιθυμεί και γι' αυτό άλλωστε η εκ βαθέων εξομολόγησή του στον μπλόγκερ ότι "θα παραμείνω στους κόλπους της μέχρι την τελευταία ημέρα αυτής της δημοτικής περιόδου".

Κατά την  προσωπική μας εκτίμηση, όσο θα πλησιάζει ο Ιούνιος του 2014 (αυτοδιοικητικές εκλογές) τόσο θα αποκαλύπτονται κρυμμένες και εσώτερες σκέψεις διαφόρων (που θεωρούν ότι έχουν  μεγάλη λαϊκή υποστήριξη) που ενδεχόμενα θα τους ωθούν να επιδείξουν την γυρολογική τους τάση, συμμαχώντας και προσεταιριζόμενοι ακόμη και με χθεσινούς αντιπάλους τους. Το ερώτημα είναι το κίνητρο για τις οβιδιακές μεταβολές. Αν αυτές οι ..... κωλοτούμπες γίνονται για το καλό του τόπου ή μήπως για το προσωπικό όφελος ;;;;
Το τελευταίο αυτό ερώτημα έχει να κάνει με μια τελευταία συνάθροιση "φίλων" σε γνωστό καφέ της Περαίας που συμπτωματικά έγινε λίγη ώρα μετά την συζήτηση που προαναφέραμε πιο πάνω. Και που ενδεχόμενα θα μας απασχολήσει σε νεώτερο ποστ.

Ακτιβιστής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Χρηστο ευρηματικός ο τίτλος της αναρτησης.ειναι απο το γνωστο τραγούδι φυγε κι άσε με,,,να απομείνω μόνος μου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακάτω οι στίχοι του γνωστού άσματος.
    Και για όσους το θέλουν τραγουδιστά με …Καζαντζίδη, απλώς δίνουν στην GOOGLE:

    http://youtu.be/CtZr2DsaJ4I

    Φύγε κι άσε με ν’ απομείνω μόνος μου
    φύγε κι άσε με να με λειώνει ο πόνος μου
    και μη νοιάζεσαι τι θα γίνω στη ζωή
    φύγε κι άσε με η καρδιά μου να καεί

    Στη φτωχή καρδιά που σ’ αγάπησε πολύ
    δώσε μ’ απονιά τη χαριστική βολή

    Δίχως αφορμή θέλεις να χωρίσουμε,
    την αγάπη μας θέλεις να τη σβήσουμε
    όλα γκρέμισ’ τα αφού πια δε μ’ αγαπάς
    φύγε κι άσε με και για μένα μη ρωτάς

    Για χατίρι σου άσπρισα και γέρασα
    τόσα βάσανα στη ζωή μου πέρασα
    τώρα δώσε μου κι άλλη πίκρα για να πιω
    φύγε κι άσε με να πεθάνω να χαθώ

    Στη φτωχή καρδιά που σ’ αγάπησε πολύ
    δώσε μ’ απονιά τη χαριστική βολή

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και όταν κάποιος ενδιαφέρετε για τον τόπο του αυτό το ενδιαφέρον είναι διαρκές και εμφανές ... δεν περιορίζετε σε προεκλογικές περιόδους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ¨φύγε κι άσε με" έχει και συνέχεια "ν' απομείνω μόνος μου" κύριε blogger...
    Και μόνος θ' απομείνει ο κολλητός σου ο Μαυρομάτης που δήθεν έγινε και σκληρός πολιτικός τώρα, αν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις πολύξερε "Ακτιβιστή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.