Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου, ισχυρίζεται πως δεν ήξερε ότι η σύζυγός του είχε καταθέσεις 1,3 εκατ. ευρώ στην Ελβετία. 
Οπότε, καλό θα ήταν να ρωτήσετε κι εσείς τη γυναίκα σας μήπως έχει τίποτα δισεκατομμύρια στην Ελβετία και δεν σας το έχει πει.

Βλέποντας τη λίστα Λαγκάρντ, συνειδητοποιείς πως υπάρχουν μερικές πολύ πλούσιες γυναίκες που έχουν καταθέσεις εκατομμυρίων αν και κάποιες είναι νοικοκυρές.

Λένε πως πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα.

Το βέβαιο είναι πως πίσω από κάθε μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ κρύβεται μια πάρα πολύ πλούσια γυναίκα.

Και δεν είναι απαραίτητο να είναι σύζυγος. Ενίοτε, αυτή η γυναίκα είναι ξαδέλφη, θεία, κουμπάρα, ή κουνιάδα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Συνηθισμένος ΚΑΙ ο μίστερ Κολγκεϊτ όπως όλοι τους επί δεκαετίες στην αλαζονεία της (υπερ)εξουσίας, απλά «πουλάει τρέλα», όπως και ο …Ακης τις πρώτες μέρες.
    Με τον αρχιμιζαδόρο στην στενή φαίνεται να έγινε μια κάποια καλή αρχή.
    Αν τελικά γίνει κάτι με τον …Μπρουμέλ, τον χώσουν για τα καλά μέσα και του πάρουν πίσω ότι κατάφερε με…» δουλειά και ιδρώτα » να…» αποκτήσει », μόνο τότε θα πιστέψει ο κόσμος ότι κάτι (επιτέλους) άλλαξε.
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.