Με τη νέα χρονιά, μια νέα μορφή άμεσης επικοινωνίας εγκαινιάζει ο Ακτιβιστής από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου ενημερώνοντας, σχολιάζοντας αλλά και συζητώντας ζωντανά με δημότες αλλά και με δημοτικούς άρχοντες, για τα δρώμενα (κακώς κείμενα, εκδηλώσεις, καλές ειδήσεις κλπ) που συμβαίνουν στον δήμο Θερμαϊκού, αλλά και στον δήμο Θέρμης.
Κάθε μέρα στις 11 το πρωί, ο Ακτιβιστής θα βρίσκεται  στα μικρόφωνα του City International στους 106.1 στα FM


Προσκεκλημένος στην παρθενική εκπομπή θα είναι ο δήμαρχος κ. Γιάννης Αλεξανδρής. Θα ανακοινώσει τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων, των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων αλλά θα αναλύσει και τα σχέδιά του για την καλύτερη λειτουργία της Διοίκησης στο χρόνο που ξεκινάει.

Η ενημέρωση αποκτάει επιτέλους φωνή! 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. Χρήστο καλη αρχή και καλή επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μια καλή ευκαιρία για άμεση ενημέρωση των δημοτών.
    Καλοδεχούμενο το νέο και το καλωσορίζουμε.
    Κάνε Χρήστο σκληρή κριτική όπου χρειάζεται και μην χαριστείς σε κανέναν τους απολύτως. Σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ !
    Χωρίς πολλές τσιριμόνιες να απαντούν στα επίκαιρα ερωτήματα.
    Αυτά που ξέραν κάποιοι μαζί με το «υφάκι» τους να τα ξεχάσουν!
    Σε πολύ αλλιώτικη (χειρότερη φυσικά) θέση τους έχει πολύς κόσμος απ΄ ότι οι ίδιοι συνεχίζουν να πιστεύουν για τους…εαυτούς τους!

    Καλή επιτυχία!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο ένα σκαλοπάτι για γρήγορη ενημέρωση . Είμαι βέβαιος πως η Δημοτική αρχή θα νιώσει ποιό κοντά την ανάσα των δημοτών της αλλά και την πίεση που θα της ασκήσει η δημοσιότητα των προβλημάτων θα την αναγκάσει στην επίληση τους . Καλή αρχή και καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία. Αν και αμφιβάλλω πως η δημοτική αρχή είναι πραγματικά κοντά στους δημότες της. Κρατάω επιφυλάξεις γι' αυτούς! Όμως πιστεύω πως αυτή η κίνηση θα κινήσεις έναν ακόμα μοχλό της πίεσης που χρειάζονται οι ίδιοι! Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια.. Χάρης Αμμανατιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή αρχή στην νέα μορφή ... εύχομαι οι προσκεκλημένοι σου να έχουν τα κότσια να δίνουν ειλικρινείς απαντήσεις σε ουσιαστικές ερωτήσεις και όχι να μας έχουν στην αναμονή όπως γίνετε με το θέμα των σκουπιδιών (που αν και πρωτοκολλημένο ακόμα να απαντηθεί), του νερού, ...και τόσων άλλων που ΟΛΟΙ καλά γνωρίζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.