Ένα θέμα, που  απασχολεί και ανησυχεί όλο και περισσότερο τους πολίτες της χώρας και ιδιαίτερα τους κατοίκους του Θερμαϊκού, θα προσεγγίσει ο Ακτιβιστής με την πολύτιμη βοήθεια της προσκεκλημένης του, κ. Όλγας Χατζηδήμου, στην αυριανή του εκπομπή της Πέμπτης από τον 106.1 στα FM.
Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά στην Περαία, που φανερώνουν μια έξαρση της βίας και της παραβατικότητας - μεταξύ ανηλίκων - θα ζητηθεί από την συμπολίτισσά μας κ. Χατζηδήμου - με την ιδιότητά της ως πρώην Προϊσταμένης της Υπηρεσίας Επιμελητών του Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και μέλους του Συλλόγου Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης - να εξηγήσει τους λόγους που έχουμε αύξηση ανάλογων πράξεων αλλά και να καταθέσει σκέψεις και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.
Και φυσικά  θα υπάρχει η τρέχουσα επικαιρότητα από τον Θερμαϊκό και την Θέρμη.
Αύριο Πέμπτη 7/2 στις 10.30 πμ στον City International 106.1 στα FM.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.