Με  ένα ρεπορτάζ για την υποβάθμιση της γειτονιάς  γύρω από τα Κοιμητήρια της Περαίας, τον ανύπαρκτο ηλεκτροφωτισμό και τα προβλήματα καθαριότητας, με αναφορές στις εκδηλώσεις της περασμένης εβδομάδας στον Θερμαϊκό, στην ελλειπή χρηματοδότηση των Δήμων, στις σκέψεις για μετάθεση των προσεχών δημοτικών εκλογών για το '15, αλλά και με πολλά άλλα θέματα τοπικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος ασχολήθηκε στην 9η ραδιοφωνική εκπομπή του ο Ακτιβιστής σήμερα  από τον 106.1 CityInternational.  Ακούστε την εκπομπή:


Όπως είναι γνωστό ο Ακτιβιστής κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 10.30 επικοινωνεί ζωντανά από τη συχνότητα 106.1 City International και ενημερώνει για ζητήματα Θερμαϊκού, Θέρμης. Την προσεχή Πέμπτη 7/2/13 θα ανοίξει τα τηλέφωνα του σταθμού για άμεση συμμετοχή και παρέμβαση των ακροατών.
Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.