Επιτυχής ως προς την διοργάνωση αλλά και ως προς την προσέλευση  συνδημοτών μας υπήρξε η 6η διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, χθες στο πάρκο των Ν. Επιβατών.
Εκατοντάδες κατοίκων, από όλες τις περιοχές του δήμου έσπευσαν να αγοράσουν άμεσα από παραγωγούς μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και ιδιαίτερα χαμηλών τιμών συγκριτικά με αυτές των   μάρκετ αλλά και   των λαϊκών αγορών.
Η Πρωτοβουλία δοκίμασε για πρώτη φορά την παράδοση προϊόντων χωρίς την υποβολή παραγγελιών. Αυτό είχε τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του που θα εξεταστούν στη Συνέλευση της Τετάρτης και θα εξαχθούν τα αναγκαία συμπεράσματα.
Επόμενη διάθεση προϊόντων θα προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.