Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 και 96 του Ν. 3463/2006 (Φ.Ε.Κ. 114/τεύχος Α’/2006) περί «Κυρώσεως Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», του άρθρου 64 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/τεύχος Α’/2010) περί «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης» σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βασιλικών την 13η-03-2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ., κατά την οποία θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα :

1.    Έγκριση της έκθεσης απολογιστικών στοιχείων Δ’ τριμήνου 2012 του Δήμου Θέρμης.
2.    Έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Θέρμης στους τομείς αρμοδιότητάς της για το έτος 2012.
3.    Έγκριση σχεδίου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Θέρμης ετών 2011 – 2014.
4.    Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού 2013 (με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου).
5.    Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού 2013 (με σύμβαση έργου).
6.    Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού 2013 για την αντιμετώπιση των αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου).
7.    Υποβολή πρότασης για ένταξη στο Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013, άξονας προτεραιότητας «Αειφόρος ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Π.Κ.Μ.», κατηγορία πράξεων «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης» για το έργο «Κατασκευή νέου αγωγού από τη δεξαμενή Χασαπλί έως το Κάτω Σχολάρι» και έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμης και της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης.
8.    Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κρασπεδώσεις οδών επέκτασης οικισμού Θέρμης».
9.    Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή 2ου 2/θέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου Κάτω Σχολαρίου και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (προκάτ)».
10. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διανοίξεις οδών στην επέκταση Θέρμης».
11. Γνωμοδότηση επί της από 18-10-2012 ένστασης της Κ/Ξ ΠΥΡΑΜΙΣ Α.Τ.Ε. – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΖΑΡΡΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. αναδόχου του έργου «Διανοίξεις οδών στην επέκταση Θέρμης».
12. Γνωμοδότηση επί της από 14-02-2013 ένστασης της Κ/Ξ ΠΥΡΑΜΙΣ Α.Τ.Ε. – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΖΑΡΡΗΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. αναδόχου του έργου «Διανοίξεις οδών στην επέκταση Θέρμης».
13. Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικός) για την εργασία «Διαγράμμιση οδών δημοτικών διαμερισμάτων».
14. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αστικής οδοποιίας έτους 2010».
15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αστικής οδοποιίας έτους 2010».
16. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Παύλου Μελά και Ελευθερίας και στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο Τοπικό Διαμέρισμα Τριλόφου.
17. Τροποποίηση – συμπλήρωση προγραμματικής σύμβασης για τη «Μελέτη και εκτέλεση δημοσίων δασοτεχνικών έργων βελτίωσης, συντήρησης και ανάδειξης των υφιστάμενων υποδομών δασικής αναψυχής και του φυσικού περιβάλλοντος σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις στην περιοχή του Ο.Τ.Α. Δήμου Θέρμης Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (υπ αριθμ. 248/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου). 
18. Ονοματοθεσία οδών σε περιοχή εντός ορίου οικισμού στην Τοπική Κοινότητα Καρδίας.
19. Έγκριση εκτέλεσης μελετών, προμηθειών και εργασιών του Δήμου.
20. Έγκριση πρακτικών επιτροπής διενέργειας απευθείας ανάθεσης έπειτα από διαπραγμάτευση για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2012».
21. Παράταση μίσθωσης ακινήτου στο Νέο Ρύσιο για στέγαση του 2ου Γυμνασίου Θέρμης (υπ αριθμ. 11675 μισθωτήριο συμβόλαιο).
22. Παράταση μίσθωσης ακινήτου στο Νέο Ρύσιο για συμπληρωματική στέγαση του 2ου Γυμνασίου Θέρμης (υπ αριθμ. 14132 μισθωτήριο συμβόλαιο).
23. Επανάληψη δημοπρασίας εκμίσθωσης του υπ αριθμ. 596 αγροτεμαχίου έκτασης 5.000 τ.μ. αγροκτήματος Ταγαράδων.
24. Επανάληψη δημοπρασίας εκμίσθωσης των υπ αριθμ. 935α (488) αγροτεμαχίου έκτασης 2 στρ. και 935α (525) αγροτεμαχίου έκτασης 1 στρ. στο Μονοπήγαδο.  
25. Ορισμός ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) για το οικονομικό έτος 2013.
26. Έγκριση πρακτικού άτυπης επιτροπής για χορήγηση αδειών υπαίθριου εμπορίου.
27. Μερική ανάκληση της υπ αριθμ. 520/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας απόφασης για την αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και δημοτικού φόρου.
28. Συμπλήρωση της υπ αριθμ. 522/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τον καθορισμό τιμών ζώνης για χρέωση ΤΑΠ στις εκτός συστήματος αντικειμενικών αξιών και εκτός σχεδίου περιοχές του Δήμου Θέρμης.
29. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Δήμου.
30. Καθορισμός αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου.
31. Λήψη απόφασης για κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών και άνοιγμα νέου.
32. Διαγραφή οφειλών από τέλη νεκροταφείων λόγω παραγραφής.
33. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων και εισπραχθέντων.
34. Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών και κατανομή της σχετικής πίστωσης σε αυτές.
35. Δέσμευση πίστωσης για καταβολή οδοιπορικών εξόδων.
36. Δέσμευση πίστωσης για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
37. Έγκριση μετάβασης Δημάρχου στην Αθήνα.
38. Ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων κατοίκων.


 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


  ΚΟΥΓΙΑΜΗΣ  ΑΡΓΥΡΙΟΣ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ :
Στους Προέδρους όλων των Συμβουλίων  Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, οι οποίοι παρακαλούνται να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση. 

Σημείωση :
Οι αναλυτικές πολυσέλιδες εισηγήσεις επιδίδονται μόνον στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Σε κάθε περίπτωση πλήρης φάκελος υπάρχει στο γραφείο του Προέδρου. Επιπλέον οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στην διάθεση των Δημοτικών Συμβούλων για περαιτέρω διευκρινήσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και πάντα μέσα στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.