Το κορίτσι που ταπείνωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, η 30χρονη Ισπανίδα και γενική γραμματέας της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Μπεατρίζ Ταλεγόν, βρίσκεται στην Ελλάδα και συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις της.
Αυτή τη φορά, η Ταλεγόν «χτύπησε» από το βήμα της διημερίδας διάλογου που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ερευνών στον πολυχώρο «ΑΘΗΝΑΙΔΑ».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανάγκη συμμαχίας των χωρών του Νότου της Ε.Ε., η μαχητική Ισπανίδα, η οποία τον περασμένο μήνα είχε ασκήσει έντονη κριτική στον άλλοτε αγαπημένο «καλό σύντροφο Γιώργο», για τα χλιδάτα συνέδρια που διοργανώνει η Σοσιαλιστική Διεθνής, είπε ότι ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, έπρεπε να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο στον Σαρκοζί!

Όταν ο Σαρκοζί ρωτούσε τον Παπανδρέου στις Κάννες «Είσαι ηλίθιος;» αναφορικά με την πρόθεσή του να διεξάγει δημοψήφισμα στην Ελλάδα για τη νέα δανειακή σύμβαση, η κ. Ταλεγκόν είπε ότι ο κ. Παπανδρέου αλλά και οι κ.κ. Θαπατέρο και Γκονζάλες, έπρεπε να σηκώσουν το μεσαίο δάχτυλο απέναντι στη Μέρκελ και τον Σαρκοζί.

Μάλιστα, η Μπεατρίζ έκανε και την χαρακτηριστική κίνηση, προκαλώντας τα θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων!

Η Μπεατρίζ Ταλεγόν Ράμος, γεννημένη το 1983 στη Μαδρίτη, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του φημισμένου Πανεπιστημίου της Αλκάλα. Σε ηλικία μόλις 24 ετών εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Καμπανίγιας ντελ Κάμπο και στη συνέχεια αναλαμβάνει υπεύθυνη για θέματα Νεότητας στην περιφέρεια Γκουανταλαχάρα της Κεντρικής Ισπανίας, ενώ το 2012 στο Συνέδριο της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Στοκχόλμη εκλέγεται γενική γραμματέας της Οργάνωσης. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς θα συναντηθεί με τον κ. Παπανδρέου και γοητευμένη από την προσωπικότητά του θα γίνει φανατική του θαυμάστρια. Μόλις πριν από πέντε μήνες, τον Σεπτέμβριο του 2012, δημοσιεύει στο προσωπικό της προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία της που τη δείχνει χαμογελαστή στο πλευρό του «καλού συντρόφου Γιώργου Παπανδρέου».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκαλεί σωρεία αντιδράσεων από φίλους της που βλέπουν στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού ένα μίγμα ανευθυνότητας και ασυνέπειας που οδήγησε την Ελλάδα σε χρεοκοπία. Επιμένουν ακόμα στα χαρακτηριστικά νεποτισμού που συμβολίζει ως φυσικός και πολιτικός απόγονος μιας οικογενειακής δυναστείας τριών πρωθυπουργών. 




πηγη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.