Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του Γιώργου Κουρή για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων του Άλτερ καθώς και άλλων τριών εταιρειών που συνδέονται με το σταθμό. Επίσης διώκονται ο γιος τους Ανδρέας Κουρής και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Άλτερ Κώστας Γιαννίκος, ο οποίος είναι και προσωρινώς κρατούμενος. Εμπλεκόμενοι φέρονται να είναι και νόμιμοι εκπρόσωποι των τριών εταιρειών που συνδέονται με το Άλτερ.

Η υπόθεση αφορά στην έκδοση και αποδοχή εικονικών τιμολογίων του σταθμού και ακόμα τριών επιχειρήσεων κατά το χρονικό διάστημα 2001 έως 2004. Η ζημία φέρεται να προσδιορίζεται γύρω στα 50 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση ο Γιώργος Κουρής και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη για πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, καθώς η δικογραφία εχει διαχωριστεί.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.