Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες, μετά την απολογία τους, ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέας Κουρής, εις βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε μη απόδοση Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Το ποσό της αξιόποινης πράξης - σύμφωνα με την κατηγορία - ανέρχεται σε 1.537.627 ευρώ για το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου - Σεπτεμβρίου 2011 και αφορά οφειλές της Ελεύθερης Τηλεόρασης ΑΕ. Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους υποστήριξαν ότι δεν είχαν εκτελεστικό ρόλο στο ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alter, αντιτείνοντας ότι διοικητικά καθήκοντα ασκούσε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Κώστας Γιαννίκος (που ήδη κρατείται προσωρινά). Ωστόσο η ανακρίτρια Ελένη Μοτσοβολέα και ο εισαγγελέας Δημήτρης Ζημιανίτης τάχθηκαν ομόφωνα υπέρ της προσωρινής κράτησης και των δύο κατηγορουμένων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.