Στην Ιερισσό παρευρίσκεται κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενο από βουλευτές και στελέχη του κόμματος μεταξύ αυτών, Ιγγλέζη, Αγαθοπούλου, Δριτσέλη, Μαντάς, Καραγιαννίδης, Αμανατίδης, Χαραλαμπίδου, Γελαλής, Φωτίου, Δρίτσας, Σταμπουλή, ενώ παρευρίσκονται ο περιφεριακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας, Γ.Θεοδωρόπουλος, το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χρ. Λάσκος, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαλκιδικής, Κ. Γκοντίνος και ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης Ν.Σαμανίδης.

Οι κάτοικοι της περιοχής και η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κατερίνα Ιγγλέζη, τούς επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ακολούθησε συνάντηση των βουλευτών με τις επιτροπές κατοίκων, που αντιτίθενται στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στήριξη στους αγώνες τους.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερισσού όπου αναμένονται να γίνουν τοποθετήσεις από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Καταγγέλθηκε η κυβέρνηση για καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας και εκβιασμού των κατοίκων, που λένε "όχι" στην επένδυση χρυσού, με συλλήψεις και δικαστικές διώξεις, και σημείωσαν πως η σημερινή πολυπληθής παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, είναι η εκδήλωση της αλληλεγγύης τους, στην πράξη, σε μια προσπάθεια ανύψωσης και του ηθικού των κατοίκων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.