Κρίσιμη ξανά η κατάσταση στην Ιερρισό. Περισσότεροι από 300 κάτοικοι ανέβηκαν σήμερα στο βουνό Κάκαβος στο σημείο λάκκος του Καρατζά, προκειμένου να ελέγξουν αν, παρά την επιβαλλόμενη παύση των εργασιών, συνεχίζεται παράνομα η κοπή δένδρων στην περιοχή.

Στο σημείο έφτασαν τρεις διμοιρίες ΜΑΤ και ο στρατηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι θα ελεγχθεί αν η εταιρεία δουλεύει νόμιμα ή παράνομα στο σημείο. Παρά ταύτα και χημικά έπεσαν από την αστυνομία στην προσπάθειά της να σταματήσει τους κατοίκους.

Όπως τόνισαν οι κάτοικοι η εταιρεία παρά την προφορική εντολή που είχε λάβει από την αστυνομία για παύση των εργασιών συνέχιζε μέχρι χθες το βράδυ να αποψιλώνει δένδρα.

Πριν λίγα λεπτά οι κάτοικοι κατηφόρησαν από το βουνό και έφθασαν στα φυλάκια της Ιερισσού. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση στην Ιερισσό όπου θα συζητηθούν οι επόμενες κινητοποιήσεις και δράσεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.