Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η σημερινή άφιξη ενός εξωγήινου οργανισμού στη Γη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και την Αθήνα. Αυτή την ώρα, οι ηγέτες των ισχυρότερων κρατών του πλανήτη, καταφθάνουν στη χώρα μας, προκειμένου να συναντήσουν από κοντά το παράξενο ον και να μάθουν τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ον ονομάζεται Μάλαξ και κατοικεί στον πλανήτη Χ51, ο οποίος απέχει 4 εκατομμύρια έτη φωτός από το γαλαξία μας, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ο λόγος επίσκεψης του.

Είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά, που ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με ον που ζει σε πλανήτη διαφορετικό από τη Γη και κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Μεγάλο πλήθος πιστών, συνωστίζεται αυτή τη στιγμή στα μεγάλα θρησκευτικά κέντρα για να προσευχηθεί και να ζητήσει συγχώρεση από το Γιαχβέ, τον Αλλάχ, το Βούδα και το Steve Jobs.

Ο Μάλαξ, μίλησε στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για τη ζωή του πλανήτη του, σε άπταιστα ελληνικά:

Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου βρωμάει... Προτείνω να κάνουμε πράξη όλα όσα διδαχθήκαμε από το Χόλιγουντ και να τον σκοτώσουμε.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Λάθος, λάθος, λάθος!!!
    Στην γή υπάρχουν αρκετοί εξωγήινοι εδώ και κάτι δεκαετίες.
    Χωρίζονται κυρίως σε 3 κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που είχαν αρχηγό τους τον Καραμάν Αλή, τον επονομαζόμενο ...Damalouk! Είναι αυτός που ...πίστεψε και διέδιδε ότι θα "έφτιαχνε" έναν καινούργιο πλανήτη...αναδομώντας τον εκ βάθρων!
    Δεν του...βγήκε όμως τελικά και έμεινε με το ...σουβλάκι στο χέρι!
    Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που έλεγαν κάποτε πως είμαστε όλοι ίδιοι,
    αλλά "εννοούσαν" μόνο τους ...εαυτούς τους! Έρχονται από τον μακρινό Γαλαξία Πασοκάν , έχουν ως έμβλημά τους έναν πράσινο ήλιο, ο δε Γαλαξίας τους απέχει 400.000.000 έτη φωτός από την γήϊνη....πραγματικότητα! Ο τωρινός αρχηγός τους έχει φιδίσια μάτια και λέγεται ...Μπενιζέλ!
    Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που ενώ δεν τους φαίνεται, είναι αυτοί που διέλυσαν στην πραγματικότητα τα πάντα, με δύο πανίσχυρες ομάδες κρούσης. Τους δυνατούς πολεμιστές τους "Συνδικάλ" οι οποίοι έχουν τρυπώσει παντού και τους ατρόμητους "Εργατοπατέρ".
    Ολες δε μαζί οι ομάδες φρόντισαν και στηρίζουν την παραμονή τους στην γη με τους διορισμένους από τους ίδιους υπεράριθμους "Δημοσιοϋπαλληλ"!
    Αλήθεια, πότε θα ..."διακτινισθούν" επιτέλους όλοι τους μαζί, για κανέναν άλλο...πλανήτη;
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.