Ο Γαπ δεν εμφανίστηκε στην εξεταστική, έστειλε υπόμνημα!!!!!!
(Να σημειωθεί, έτσι για την ιστορία, ότι η εξεταστική δεν είναι καφενείο, είναι τα δικαστήρια στα οποία δικάζονται οι πολιτικοί.)
Δεν τελειώνει όμως εδώ το κακό.
Η εξεταστική δεν καλύφθηκε από το υπόμνημα και ζήτησε εκ νέου την φυσική του παρουσία. Τότε, έγινε το κάλεσμα με όλη την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει, το αποφάσισε η βουλή και καλέστηκε επίσημα!!
Δεν τελειώνει όμως ούτε εδώ το κακό.
Δημοσιογράφοι ρώτησαν τον σαμαρά, τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση στην περίπτωση που πάλι δεν δεχτεί (;;;;;!!!!) ο Γαπ να παρουσιαστεί στην επιτροπή.
Κι εκείνος, με όλη τη μεγαλοπρέπεια που του αναλογεί, απάντησε……………………………….. ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!
Σε συλλαμβάνουν λοιπόν φίλε μου, για όποιο αδίκημα, και τους αναφέρεις το συγκεκριμένο περιστατικό, και στο τέλος απλά τους ρωτάς: ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
Υ.Γ. Η δύναμη όλη είναι στα χέρια μας. Οι παπαριές που κάνουν είναι τα όπλα μας. Βουρ!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.