Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για το ελληνικό σκάκι πέτυχε η αθλήτρια της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου και πρωταθλήτρια Ευρώπης μέχρι 12 ετών για το 2012, Αναστασία Αβραμίδου. Η Αναστασία αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα σχολικά μέχρι 13 ετών με 7 βαθμούς σε 9 αγώνες. Αν και βρισκόταν 1 βαθμό πίσω από την Περουβιανή WFM Caballero Quijano Mitzy Mishe, την κέρδισε στον τελευταίο γύρο και αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, υπερτερώντας στα κριτήρια της τριπλής ισοβαθμίας. Η Αναστασία δείχνει ότι βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, σε όλους τους τομείς!
Τα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα διεξήχθησαν επιτυχημένα στη Χαλκιδική από τις 7 έως τις 14 Μαΐου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.