Με 242 συμμετοχές μοιρασμένες σε δύο γκρουπ ξεκίνησε το 6ο Εαρινό Τουρνουά της Τριανδρίας, που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Β. Ελλάδα. Συμμετέχουν αθλητές από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Δράμα, την Ξάνθη, την Πτολεμαϊδα και άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Δεν λείπουν και κάποιοι Αθηναίοι και λίγοι αλλοδαποί. Ο Ούγγρος GM Imre Hera έχασε την πτήση από Βουδαπέστη, και το σιμουλτανέ που θα έδινε ματαιώθηκε.
Η πρώτη αγωνιστική ξεκίνησε σχετικά γρήγορα. Ο χώρος διεξαγωγής, εξαιρετικός κατά τα άλλα, είχε αρκετή ζέστη, καθώς ο κλιματισμός δεν ανταπεξήλθε ικανοποιητικά στην παρουσία 300 ανθρώπων. Ελπίζουμε πως θα λύσουμε άμεσα και αυτό το πρόβλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα φάνηκε ήδη από τον πρώτο γύρο η αναβάθμιση του τουρνουά,καθώς παίχτηκαν πολύ δυνατές παρτίδες (μπορείτε να δείτε τις τέσσερις πρώτες παρτίδες που αναμεταδόθηκαν ζωντανά, στοhttp://www.pat.gr/). Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η παρτίδα του φέρελπι και αξιόμαχου νεαρού Θανάση Μπάλλα με τον Νίκο Γαλόπουλο. Η μεγάλη πίεση χρόνου ανάγκασε τον Μπάλλα να υποπέσει στο τέλος της παρτίδας σε μεγάλα λάθη και να χάσει. Από τις ανατροπές που σημειώθηκαν θα σημειώσουμε μόνο τη νίκη του νεαρού Τσεκμέ επί του έμπειρου Σταυρακάκη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.