Εκκληση για εθελοντές τεχνίτες που θα βοηθήσουν στις εργασίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης, κάνει η Επιτροπή πρωτοβουλίας κατοίκων της περιοχής προκειμένου το ιατρείο να είναι έτοιμο το φθινόπωρο εξυπηρετώντας ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης ανασφάλιστων σε πολλές ιατρικές ειδικότητες.
Με σχετική ανακοίνωση ζητούνται τεχνίτες που θα βοηθήσουν στην κατασκευή εσωτερικών παρεμβάσεων με γυψοσανίδες και στην επίστρωση του πατώματος με πλακίδια καθώς και ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων.
Ηδη, όλοι οι γιατροί της Θέρμης (63 γιατροί) έχουν δεχθεί να συμμετάσχουν εθελοντικά ποικιλοτρόπως, ομάδα ψυχολόγων του Α.Π.Θ. συμφώνησε να αναλάβει τη λειτουργία μονάδας κοινωνικο-ψυχολογικής υποστήριξης και ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός διαχείρισης των φαρμάκων.Ωστόσο, το ζήτημα του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού βρίσκεται ακόμα προς επίλυση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.