Το φύλλο επίταξης
H “ελληνική κυβέρνηση- χούντα” με την υπ.Αριθ. Υ 281 απόφαση κρίνει ότι “η απεργία την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων θα προκαλέσει σημαντική διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας και σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και την υγεία των υποψηφίων”.

Για τα νέα αρνητικά δεδομένα που έχει φέρει το μνημόνιο στην ψυχή των Ελλήνων κανένας από τους μνημονικούς νταβατζήδες δεν λέει κουβέντα.

Για το φαινόμενο των χιλιάδων αυτοκτονιών λόγω κρίσης, επίσης κουβέντα.

Για τις χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που καθημερινά κλείνουν και τις επιπτώσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, επίσης κουβέντα.

Για το φαινόμενο της ανεργίας που έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας, αν και το δικαίωμα της εργασίας προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού (ΑΡ.22. Π 1 του Συνταγματος), επίσης κουβέντα.

Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να λένε ψέματα και να κοροϊδεύουν την ελληνική κοινωνία.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.