Τα επίχειρα της δουλικότητάς τους έναντι των εντολοδόχων πιστωτών και της τρόικας εισπράττουν οι επικεφαλής των κομμάτων τσόντες της συγκυβέρνησης Βενιζέλος και Κουβέλης. Και ενώ - προφανώς - είχαν ενημερωθεί και το πιθανότερο είχαν και συμφωνήσει με την ντιρεκτίβα τοκογλύφων - Σαμαρά για την βίαιη διακοπή της ΕΡΤ με άμεση απόλυση των εργαζομένων προσπάθησαν με κολοτούμπα να δείξουν ότι αποστασιοποιούνται από το ανοσιούργημα.
Κάτι έβηξαν αρχικά, κάτι φταρνίστηκαν αργότερα και βρίσκονται και πάλι στο μαντρί της υποταγής στους ξένους πιστωτές και της εμετικής στήριξης στον χουντικό μηχανισμός της άθλιας κυβέρνησης Σαμαρά.
Οι εκλογές που σίγουρα υπήρξαν στο σχεδιασμό του Αντωνάκη ( ο οποίος προφανώς λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο - λαό) τρομάζει τους συνεταίρους του που θα δουν την συρρίκνωση της κομματικής τους εμβέλειας να μεγαλώνει.
Και φυσικά ρυθμιστής πλέον των εξελίξεων καθίσταται ο ελληνικός λαός που μπορεί να δώσει λύσεις αν σηκωθεί από τον καναπέ του. Άλλωστε δεν έχει άλλες επιλογές. Οι περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας που θα καταγραφεί λόγω και των επερχόμενων τηλεγραφικών απολύσεων θα δημιουργήσει σχιζοφρενική κατάσταση στα ελληνικά νοικοκυριά που αδυνατούν πλέον να τα φέρουν βόλτα. Η ανθρωπιστική κρίση σοβεί και επεκτείνεται. 
Η αγωνιστική δράση με αφορμή την βλακεία Σαμαρά με το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και με σύνθημα "Οχι στην κοινοβουλευτική Χούντα" είναι πιστεύουμε μονόδρομος για τους Έλληνες πολίτες.
Είναι ζήτημα δημοκρατίας, είναι ζήτημα επιβίωσης, είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα ελευθερίας.
Εκλογές τώρα για να πεταχτούν στον καιάδα της ιστορίας οι προσκυνημένοι.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.