Οι φίλοι του σκακιού από τη Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν στον χώρο διεξαγωγής του Grand Prix χάρηκαν συμμετέχοντας σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι που σχεδιάστηκε από τον Έλληνα GM και σχολιαστή των παρτίδων του τουρνουά Γιάννη Παπαϊωάννου.

Περίπου 100 σκακιστές συμμετείχαν στον διαγωνισμό "μαντέψε την κίνηση του GM" , που επινοήθηκε από τον Γιάννη Παπαϊωάννου. Οι νικητές βραβεύτηκαν από τον Αντιπρόεδρο της FIDE και πρώην Πρόεδρος της ECU κ. Μπόρις Kutin.
Στους μεγάλους πρώτευσε ο Ηλίας Κουκουσάντζε και στους μικρούς σκακιστές <16 ετών, ο Οδυσσέας Γαβριήλ.
Ο Κωνσταντίνος Μπετσάκος  βραβεύτηκε γιατί εκτός από δεύτερος στους κάτω των 16 ετών ήταν και ο μόνος σκακιστής που απέσπασε ισοπαλία στο σιμουλτανέ της Παρασκευής στην πλατεία Αριστοτέλους.
Στις φωτογραφίες οι απονομές στους νικητές (Μεταξύ αυτών και ο Παναγιώτης Ερμείδης, σκακιστής και προπονητής της Φιλοξενίας Θερμαϊκού).



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.