Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά την δεύτερη ημέρα ξεκούρασης των κορυφαίων σκακιστών που συμμετέχουν στο Grand Prix της FIDE, που λήγει με τις απονομές αύριο Τρίτη, στο Μακεδονία Παλλάς.

Στήθηκαν οι σκακιέρες, όπου δύο Έλληνες GMs οι Γιάννης Παπαϊωάννου και Θάνος Μαστροβασίλης έδωσαν αγώνα σιμουλτανέ με 25 σκακιστές ο καθένας, ταυτόχρονα. Τελικά στήθηκαν περισσότερες από 70 σκακιέρες στην πλατεία Αριστοτέλους και όλοι ευχαριστήθηκαν την σκακιστική πανδαισία.
Μάλιστα στην πλατεία εμφανίστηκαν, έδωσαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν και οι ξένοι GMs που λαμβάνουν μέρος στο Grand Prix της Θεσσαλονίκης.






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.