Την πρόσληψη 181 υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως επτά μήνες ανακοίνωσε το 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 15 Ιουλίου. Σημειωτέον ότι από την 1η έως τη 10η Νοεμβρίου 2013, που θα διεξαχθεί το προσεχές φεστιβάλ, όλο το προσωπικό θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα -αν του ζητηθεί από τον φορέα- να εργαστεί στη Θεσσαλονίκη.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τον φορέα, έπειτα από εκτίμηση των αιτήσεων των υποψηφίων και των δικαιολογητικών τους, βάσει των κριτηρίων της εμπειρίας σε ανάλογη θέση (βαρύτητα 60%), των σπουδών σε συναφές αντικείμενο και της γνώσης ξένων γλωσσών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που είναι αναρτημένη στην ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ (στη διεύθυνση www.filmfestival.gr) και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά έως την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα, στα γραφεία του φεστιβάλ, στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα (στη Θεσσαλονίκη: Πλατεία Αριστοτέλους 10, 6ος όροφος. Στην Αθήνα: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 2ος όροφος).

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.