προσεχώς λιβάδια με τρύπες και μπαλάκια...
1. το Camping πέρασε στη δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ κι είναι θέμα γούστου και ορέξεων του οποιουδήποτε αγοραστή να το πάρει "κοψοχρονιά".
2. ο Δήμος Θερμαϊκού έκανε αίτηση να ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ το κομμάτι αυτό από τη Natura για να μπορεί να βγάλει πολεοδομική άδεια για τα δυο δημοτικά περίπτερα που εφέτος έμειναν ξενοίκιαστα.
3. ο κύβος ερρίφθη σήμερα στην Περιφέρεια με την έγκριση της δημοπράτησης των έργων αποξήρανσης.
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι αυτές οι τρεις, φαινομενικά, ανεξάρτητες περιπτώσεις, τελικά δεν είναι και τόσο άσχετες μεταξύ τους?
Άλλωστε το αναμασάει κι ο δήμαρχος εδώ και καιρό και το είπε και στον απολογισμό:"...πρέπει να "αξιοποιήσουμε"!!! δημοτικά ακίνητα". 
Και μιας και τα τσαΐρια της ΕΡΤ στην Περαία πρόλαβε και τους τα πήρε και τα πούλησε το Δημόσιο, έμεινε το φιλέτο της Επανομής. Βέβαια μερικά εμπόδια που ακούνε στο όνομα Natura και Ramsar, κάτι οικολόγοι που ξεροστάλιαζαν σήμερα έξω απ' την Νομαρχία δεν πτοούν κανέναν και τίποτα. Και σήμερα αυτό αποδείχτηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο που ένας νέος "παίχτης" μπήκε στο παιχνίδι και δεν είναι άλλος από τον Τσαμασλή που σε ερώτηση του Τρεμόπουλου για το θέμα του υδροβιότοπου Επανομής απάντησε με μια πρόταση : "Η περιοχή θα αποξηρανθεί για να είναι προσβάσιμη σε επισκέπτες".
Υ.Γ. 1 Τελικά η δημοπράτηση του έργου «πέρασε» από το περιφερειακό συμβούλιο. Το θέμα είναι οι ενστάσεις (θεωρητικές και …έμπρακτες) που μπορούμε να υποβάλλουμε από εδώ και πέρα όλοι μαζί οι Επανομίτες για να «σώσουμε οτιδήποτε, αν σώζεται…».

Υ.Γ. 2 ονόματα δε λέμε... Έτσι και του δοθεί η ευκαιρία να καθίσει στον δημαρχιακό θώκο του χρόνου, δε θα μείνει ούτε πουλί πετούμενο στην περιοχή... 
από τη σημερινή συζήτηση στην Περιφέρεια για την Επανομή
Από Αιθερόπλωος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ12 Ιουλίου 2013 στις 2:22 μ.μ.

    ΚΑΤΑΓΥΜΝΗ ΧΟΡΕΥΕΙ (ολα στη φορα)
    στον ταφο σου,πατριδα! ΦΑΛΟΦΟΡΑ
    Τουρλωνεταικαι ουρλιαζει.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
    Αυτος ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    (Κ.βαρναλης)
    Ας παρουν επισημη θεση τωρα για το θεμα ολοι οι φιλοδοξοι υποψ δημαρχοι.
    οπως ρωτησε εναν εναν το μπλοκ σου κυριε ακτιβιστη τοτε για τις κλησεις ας τους ρωτησει ολους να μαθουμε τις αποψεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς,ο κόσμος τέτοιους εκλέγει για κυβερνήτες και μετά διαμαρτύρεται για την κατάντια του.
    Πολύ καλά μας κάνουν. Ειδικά τώρα με την κρίση πόσοι "σωτήρες" θα κελαηδίσουν !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.