Περσόνα νον γκράτα για τους Σαμιώτες ο ΓΑΠ. Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν πολίτες του νησιού έξω από ξενοδοχείο του Πυθαγορείου, στο οποίο έχει καταλύσει από τις 5 Αυγούστου ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Α. Παπανδρέου.

Οι πολίτες, οι οποίοι διοργάνωσαν την κινητοποίηση με ανάρτηση αφίσας και με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάλεσαν τον κ.Παπανδρέου να αποχωρήσει από το νησί, στο πλαίσιο εκδήλωσης, που διήρκεσε περίπου μια ώρα και εξελίχθηκε ειρηνικά.

Στην αφίσα ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται... αιμοσταγής, και δίπλα υπήρχε το σύνθημα "Να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί!" αναφέρει η αφίσα, στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζεται "εθνικός προδότης" και... "ανεπιθύμητος"!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.