Τα έχει πάρει στο κρανίο ο κ. Ζαφείρης Τζούτζιας. Δεν ανέχεται άλλο πλέον την κοροϊδία, όπως μας δήλωσε, μιας πολιτείας ανευθύνων. Ο αποκλεισμός του καταστήματός του τον οδήγησε στην μοναδική πράξη αντίδρασης που μπορεί να πραγματοποιήσει, θέτοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.

Ο κ. Τζούτζιας που συμπλήρωσε ήδη 21 μέρες απεργίας, είναι ένας από τους δεκάδες επαγγελματίες που διατηρούσε (και ο μοναδικός που το κρατάει ανοιχτό ακόμη) μαγαζί στην Δελφών.

Η Δελφών έκλεισε προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία έργα για την κατασκευή του μετρό. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ Μετρό είχε υποσχεθεί σε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής πως αυτό θα κρατούσε 10 μήνες. Οι 10 μήνες έγιναν ήδη 2 χρόνια και μάλιστα χωρίς να διαφαίνεται αίσιο τέλος για την αποπεράτωση του έργου και φυσικά για την απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος του απεργού πείνας (κατάστημα οικιακών - υαλικών).

"Δε μπορώ να ζήσω πλέον την οικογένεια μου. Έχω καταστραφεί. Έχω στείλει τρεις επιστολές στο Σαμαρά και μια στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απάντηση δεν πήρα".

"Ήρθε ο Σαμαράς και υποσχέθηκε ο αρμόδιος υπουργός άμεση αποπεράτωση μέσα στο '14. Οι μετροπόντικες δεν θα έρθουν πριν το '15. Δεν θα αντέξω άλλο. Έχω καταστραφεί".

Του είχαν υποσχεθεί, όπως μας εκμυστηρεύεται, ότι θα αναλάμβαναν τα διαφυγόντα κέρδη.Τον κορόιδεψαν.Έκανε αίτηση για αποζημίωση. Η προσφυγή του απορρίφθηκε.

ΑΠΟΓΝΩΣΗ. Άλλη μια καθημερινή τραγωδία δίπλα μας που οφείλεται στην κρατική αναλγησία.

Διέξοδος.... άγνωστη.

Η απεργία συνεχίζεται. Η υγεία ενός μικρομεσαίου συμπολίτη μας επιδεινώνεται.

Ακούει κανείς;


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.