της Στεφανίας

Στο δημοτικό κάλεσαν οι δάσκαλοι τούς γονείς για ενημέρωση. Οι σούπερ γουάου αυτοί αγωνιστές, αφού κλάφτηκαν στην αρχή για τα δίκαια αιτήματά τους, είπαν τα εξής:

1. Δεν έχουμε επαρκή προσωπικό, κυρίως όσον αφορά τις ειδικότητες, και κανονικά τα παιδιά θα σχολούσαν στις 11. ΟΜΩΣ (επειδή είναι καλοί άνθρωποι), αποφάσισαν το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά, συμπληρώνοντας τις ώρες των δασκάλων που λείπουν, οι ήδη υπάρχοντες……. (το αφήνω εδώ προς ώρας)

2. Επειδή υπάρχει έλλειψη καθαρίστριας αλλά και απορρυπαντικών, δεν θα σας ζητήσουμε ΦΥΣΙΚΑ να δώσετε χρήματα (τι σκατά δημόσια παιδεία έχουμε άλλωστε) αλλά αν μπορείτε να αναλάβετε ως σύλλογος γονέων τον καθαρισμό του σχολείου.

ΕΡΩΤΩ: 1. Όταν συμπληρώνεις τις ώρες των συναδέλφων σου που απολύθηκαν διότι κρίθηκαν υπεράριθμοι, δεν επιβεβαιώνεις ότι ήταν αχρείαστοι; 2. Λες δεν έχεις τρόπο να αγωνιστείς (με τις απεργίες δεν τους κάνεις τίποτα, τα συνδικαλιστικά όργανα είναι ξεπουλημένα, οι γονείς δεν στέκονται στο πλευρό σου, έχεις παιδιά να θρέψεις κλπ.), ΑΝ άφηνες το σχολείο όπως το κατάντησαν, να υπολειτουργεί, να βρωμίσει, δεν θα καταλάβαινε ο κόσμος ότι με τις συγχωνεύσεις και τις απολύσεις καταστρέφουν την παιδεία, οπότε και θα εναντιώνονταν;

(Σημείωση: Τις ίδιες μαλακίες κάνουν όλοι οι εναπομείναντες σε όλες τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες που οι προδότες συγχώνευσαν και μείωσαν το προσωπικό.)

Δεν λειτουργείτε μέχρι τις 11, τραβάτε τις ώρες σας για να πηγαίνουν όλα ρολόι, ε μετά φταίει ο άδωνης που λέει: με στοιχεία θα σας αποδείξω ότι λειτουργεί καλύτερα σήμερα η υγεία με το μισό προσωπικό, το οποίο πληρώνεται με τα μισά χρήματα, δουλεύοντας διπλάσιες ώρες.

Εύγε στις θεϊκές πρωτοβουλίες σας κύριοι, και φυσικά δεν φταίει ο κάθε παπάρας άδωνης που σας γαμεί, του το δίνετε στο πιάτο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Θυμάστε (όσοι θυμάστε ακόμη από την δεκαετία του ΄60) το ραδιοφωνικό – γιατί ακόμη δεν υπήρχε τηλεόραση- σποτάκι του απορρυπαντικού πιάτων AVA ; Υποτίθεται ήταν και…καλλυντικό για χέρια της νοικοκυράς όταν έκανε… λάντζα ! Γι αυτό έλεγε και (ο άντρας της) μαγεμένος και συνεπαρμένος από την …απαλότητα των χεριών της: «…μα πιο πολύ απ΄όλα, αγαπώ τα χέρια σου…!».
    Σε κείνες τις εποχές λοιπόν (και ορθώς)- γιατί σήμερα το παραξήλωσαν (παραέχεσαν λέμε εμείς οι γονείς για τους καθηγητές και δασκάλους , αλλά είπαμε, απ΄όλα βρίσκει κανείς στο παζάρι της σημερινής «δημοκρατίας»),- εκτός του ότι δεν …διανοούνταν να κάνουν με το παραμικρό και με το «έτσι γουστάρω» απεργία οι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είχαν και αποθρασυνθέντες «συνδικαλιστές» όπως σήμερα (τους λόγους που έχουν αποθρασυνθεί επί δεκαετίες τους γνωρίζουμε πιστεύω όλοι).
    Και σαν να μην έφτανε το (ρημαδιό) της …παιδείας που νομίζουν ότι παρέχουν οι παντοειδείς εκπαιδευτικοί φωστήρες στα παιδιά μας, λείπουν και (τουλάχιστον μια μέρα από την υπηρεσία τους) γιατί λένε έχουν…εκλογές στα συνδικάτα τους! Φυσικά η κοπάνα είναι μετ΄αποδοχών!
    Λες και μας ένοιαξε ο συνδικαλισμός τους, λες και μας ένοιαξε ποια λαμόγια θα τους υπαγορεύουν πότε θα κάνουν απεργία ή όχι!!!!
    Έτσι λοιπόν δεν μας απομένει τίποτα, παρά να πούμε με παθιάρικη φωνή και ΄μεις για τους «εκπαιδευτικούς»…
    «…μα πιο πολύ απ΄όλα, αγαπώ τις…εκλογές σας !...»
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.