«Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου» είπε ο Σαμαράς μιλώντας στο Ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ.Δεν ξέρουμε αν έκλεισε το μάτι στον πρωθυπουργό του Ισραήλ όταν τα έλεγε (κάτι παρόμοια είχε πει και στο εβραικό λόμπυ στην Αμερική πριν μία βδομάδα) Μπενιαμίν Νετανιάχου που κι αυτός με την σειρά του έστειλε μήνυμα ενίσχυσης των επενδύσεων στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο έξυπνος μάνατζερ πηγαίνει τώρα στην Ελλάδα, αύριο θα πηγαίνουν όλοι».

Οι δύο Πρωθυπουργοί υπέγραψαν και κοινή δήλωση, ενώ ο Αντ. Σαμαράς στις δηλώσεις του χαρακτήρισε «ιστορική» τη στιγμή.
Ο έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε για την ανάπτυξη στρατηγικής σχέσης μακράς πνοής μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ. Εκανε αναφορά στο ότι οι δύο λαοί υπέφεραν από τον ναζισμό και επανέλαβε: «ποτέ ξανά φασισμός».

Κάπου εδώ αρχίζει μια ωραία φιλία (ατάκα από το φιλμ Καζαμπλάνκα) ή ο αντιφασισμός εκτός από τα συνεταιράκια του συνταγματικού τόξου βρίσκει το ταίρι του και στη εβραϊκή μέση ανατολή ( δεν ξέρουμε αν οι άραβες συμμερίζονται την ευτυχία των δύο ανδρών).

Και για να μην έχουμεκαμιά αμφιβολία για το που μπλέκει η χώρα με το αλισβερίσι με τους Ισραηλινούς (ενεργειακά αποθέματα στην ΑΟΖ και συνεκμετάλλευση ;;;) ο Νετανιάχου είπε μεταξύ άλλων ότι "Ελλάδα και Ισραήλ έχουν μακρά ιστορία, Αθήνα και Ιερουσαλήμ είναι οι κοιτίδες του δυτικού πολιτισμού, σήμερα όμως είναι δύο σύγχρονες δυτικές δημοκρατίες που μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή". Άρα και εγγυήτρια δύναμις η Ελλάς. Ποιος τη χάρη μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τουλάχιστον, λένε στα κανάλια, ότι αρνήθηκε ο Σαμαράς και η κουστωδία του στους Ισραηλινούς να τους "καπελώσουν" με το γνωστό καπελάκι. Για την ιστορία κατάφεραν όμως και το "φόρεσαν" κάποτε στον Παππού(λια) και τον ΓΑΠ οι Εβραίοι.
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.