Ο συγγραφέας του υπέροχου θεατρικού έργου "2050" κ. Γιώργος Οικονομίδης, που παρακολουθήσαμε πρόσφατα στο ΚΑΠΠΑ στην Περαία, και η κ. Στέλλα Οικονόμου που κρατάει ένα σημαντικό ρόλο μιλάνε στην εκπομπή της TV100 "πάρτε θέση".... γιατί άλλο; Μα για το "2050", την παράσταση, την ψυχή της, την σκηνοθέτιδα κ.Άντα Τσεσμελή-Edwards και τους φιλανθρωπικούς σκοπούς που εξυπηρετεί όλη η εθελοντική - ερασιτεχνική (με την πραγματική έννοια της λέξης: έρωτας για την τέχνη) και αγαπησιάρικη αυτή ομάδα.
Να θυμήσουμε πως παίζονται οι τελευταίες παραστάσεις του "2050" αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο 20,21 και 22 Δεκέμβρη στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟ στην Θεσσαλονίκη με ώρες έναρξης 21.00, 20.00 κι 20.00 αντίστοιχα.
Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, τους συντελεστές της καθώς και βιντεάκι μπορείτε να δείτε και ΕΔΩ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.