Σήμερα Παρασκευή στη μία το μεσημέρι έγινε η προβολή των ταινιών του 6ου Thermaikos Film Festival για τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Τα βραβεία (καλύτερης ταινίας, κοινωνικού μηνύματος, πρωτότυπης ιδέας και νέου δημιουργού) θα ανακοινωθούν από τους ίδιους τους κριτές αύριο στο Thermaikos Film Festival στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 μετά τη ζωντανή ψηφοφορία του κοινού.

Στις φωτογραφίες ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης (σεναριογράφος, επικουρος καθηγητής στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ), Άκης Σακελλαρίου (ηθοποιός), Παναγιώτης Τροκάνας (Πρόεδρος ΔΗΠΠΑΚΥΘ), Γιάννης Τσακμάκας (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Δήμου Θερμαϊκού)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.