Για «στημένη υπόθεση» έκανε λόγο ο πρόεδρος του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη επ’ αυτοφώρω για χρηματισμό και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα ο πολιτευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας, ο οποίος μετά τη σύλληψή του διαγράφηκε από το τη ΝΔ, έλαβε 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από ιδιωτική εταιρεία για τη συνέχιση σύμβασης.

Ο Χάρης Τομπούλογλου μιλώντας στους δημοσιογράφους ενώ οδηγούνταν στον εισαγγελέα ανέφερε: «Πιστεύω στο Θεό και τη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα φανεί. Είναι μια στημένη υπόθεση. Πρόκειται περί σκευωρίας. Τα χρήματα που πήρα προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο. Οι υποχρεώσεις της εταιρείας ήταν πλημμελείς και φοβόταν μήπως κηρυχτεί έκπτωτη».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.