Ακόμα μία  του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μετά από συνάντηση που είχαν οι δήμαρχοι Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πατρέων, Βόλου και Ιωαννίνων αποφάσισαν να μην πληρώνουν οι δήμοι τους κομμένους λογαριασμούς πολιτών από τη ΔΕΗ.
Με αφορμή την απόφασή τους, αλλά και τον θάνατο της 13χρονης Σάρας, ο κ. Μπουτάρης στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ως «Πρωτοβουλία των Πέντε Δημάρχων», δήλωσε τα εξής:  
«Εγώ δεν έχω δει κάθε μέρα 100 να λαμπαδιάζονται επειδή καίγονται τα σπίτια, επειδή δεν έχουν ρεύμα. Να μην λέμε και υπερβολές. Αυτά τα ατυχήματα θα μπορούσαν να συμβούν με οποιαδήποτε καιρό. Πέρσι είχαμε στη Λάρισα ένα φαινόμενο όπου δύο -τρεις πεθάναν από το μαγκάλι. Φέτος εγώ μια κοπελιά ξέρω που πέθανε από μαγκάλι. Σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα θέρμανσης και ηλεκτροδότησης. 
Στη συνέχεια ανέφερε: «Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μικρή με το μαγκάλι ήταν παράνομη. Πάει να πει ότι φοβόντουσαν να πάνε να ρωτήσουν οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Για να την δώσεις την βοήθεια πρέπει να ξέρεις ότι την χρειάζεται ο άλλος. Δεν μπορούμε γενικώς και αορίστως να βγούμε στους δρόμους και να φωνάζουμε ελάτε παιδιά ποιοι έχετε ανάγκη».
«Μην είμαστε υπερβολικοί. Σαφέστατα υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά το να γενικεύουμε ότι λαμπαδιάζει ο κόσμος εγώ δεν το δέχομαι αυτό», προσέθεσε ο κ. Μπουτάρης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Όποιος μια ζωή ζει και κινείται μέσα σε περιβάλλονται βολεμένα και προστατευμένα, δεν είναι δυνατόν να ξέρει, αλλά ούτε και τον ενδιαφέρει, τι τραβάνε οι υπόλοιποι άνθρωποι. Μια νοοτροπία που δυστυχώς στην Ελλάδα της υποτιθέμενης φιλοτιμίας ζει και βασιλεύει, και ακόμη χειρότερα εκλογικεύει τα πάντα, αρκεί να μην χαλάσει η ζαχαρένια κάποιων και των άμεσων οικογενειών μας. Καταντήσαμε οι ίδιοι προδότες της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.