Το είδαμε κι αυτό. Ενώ παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη θέρμανσης, άλλα λιποθυμούν στα σχολεία από έλλειψη τροφής, γέροντες πεθαίνουν από κρύο και έλλειψη ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, νεολαίοι είναι σε κατάθλιψη εξαιτίας της ανεργίας, οικογένειες προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα με κομμένο το ηλεκτρικό και όλες οι προβλέψεις δείχνουν ένα ζοφερότερο μέλλον για όλους μας, υπάρχουν και κάποιοι που ή ζουν σε άλλες εποχές ή συμπτωματικά βρίσκονται σ' αυτή τη χώρα.

Μας έκανε φοβερή εντύπωση όταν ανακαλύψαμε πως συγκεκριμένη εταιρεία νοικιάζει Αγιοβασίληδες σε όσους μπορούν να πληρώσουν. Στέλνει δε τον Αγιοβασίλη στην πόρτα του σπιτιού τους για να μιλήσουν στα μικρά παιδιά, να τους δώσουν κάποιο δώρο και ένα πιστοποιητικό αιώνιας .... φιλίας.

Αν αυτό δεν είναι αμερικανιά τότε εγώ μάλλον είμαι ο Ρούντολφ, το ελάφι του Santa Claus from USA & το σήμα κατατεθέν της trande union της κατάντιας μας.

Συνέλθετε συνέλληνες αμερικανοξάδελφοι όσο είναι καιρός ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.