Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ.Ν.Μηχανιώνας , με απόφαση που πήρε ομόφωνα , σας ενημερώνει οτι συμπαραστέκεται στις κινήσεις των κατοίκων της Επανωμής, σχετικά με τις πράξεις τους για την αφαίρεση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκε, στο χώρο του γηπέδου Επανομής . Επίσης σας γνωστοποιεί ότι είναι αντίθετος στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας πλησίον των σχολικών κτηρίων σ' οποιαδήποτε περιοχή και αν υφίσταται ,γνωρίζοντας μετά από έρευνα του συλλόγου σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τις επιπτώσεις  που έχουν αυτές οι ενέργειες στην υγεία των παιδιών μας αλλά και όλων των ανθρώπων.

               Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ  Μηχανιώνας 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.