Η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού εξαγγέλλει με δελτίο τύπου που λάβαμε σήμερα την κοινωνική δράση αλληλεγγύης Σ.Τ.Ο.Π. (Συνεργαζόμαστε Τώρα Όλοι ενάντια στην Πείνα).

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη δράση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας που συστάθηκε από τον Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου αποσκοπώντας στην εφαρμογή προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης ευπαθών ομάδων και ανάπτυξης εθελοντικών δομών του Δήμου.

Όπως πληροφορούμαστε από το δελτίο τύπου στόχος "είναι η δημιουργία ενός δικτύου εθελοντών, οι οποίοι πολύ εύκολα θα μπορούν να προσφέρουν ένα πιάτο μαγειρεμένο φαγητό, το οποίο στη συνέχεια θα συλλέγεται και θα διανέμεται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου".

Το πρόγραμμα ΣΤΟΠ πρόκειται να ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου και για το σκοπό αυτό καλούνται "οι συνδημότες, οι επαγγελματίες, αλλά και οι σύλλογοι και κάθε οργανωμένος φορέα του τόπου μας να συμβάλλουν ή να πρωταγωνιστήσουν σε μία προσπάθεια, μακριά από οποιαδήποτε ιδιοτέλεια".

Πληροφορίες σχετικά μπορείτε να λάβετε στο τηλ. 23923.30.348.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Που όμως ήταν μέχρι τώρα η αντιδημαρχία; 4 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές το σκέφτηκε; ή τα λεφτά φτάνουν για τόσο λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΠ γενικώς κάνει ο Δ. Θερμαϊκού. Δε λειτουργεί έτσι κι αλλιώς. Λέτε να τα καταφέρει με την πείνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.