Η Ομοσπονδία Γονέων και κηδεμόνων του Νομού Θεσσαλονίκης συμπαραστέκεται στους γονείς που συνελήφθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας  μέσα στο γήπεδο της Επανομής  και σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από το ΕΠΑΛ , το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επανομής.

Η ομοσπονδία Γονέων εκπροσωπώντας τους γονείς του  νομού Θεσσαλονίκης αντιτίθεται στην τοποθέτηση κεραιών κοντά σε σχολειά και χώρους όπου συναθροίζονται παιδιά.

Ζητάμε από την πολιτεία την Κατάργηση του ν.3431/2006
Άμεση απομάκρυνση  όλων των κεραιών που βρίσκονται κοντά σε χώρους όπου υπάρχουν ευπαθείς ομάδες  πληθυσμού (σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικές χαρές νοσοκομεία) μέχρι την απόσταση των 300 μέτρων

  Πλήρη χαρτογράφηση και έλεγχο νομιμότητας όλων των κεραιών που είναι εγκατεστημένες και άμεση αποξήλωση όλων των παράνομων κεραιών.

  Τον Δημόσιο και διαφανεί έλεγχο των εκπομπών των κεραιών για την διασφάλιση της υγείας .

Επανασχεδιασμό του δικτύου κεραιών, μετά από μελέτη που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της πολιτείας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η έκθεση του κοινού σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. 

Καλούμε όλους τους γονείς σε συμπαράσταση στους  συλληφθέντες την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ώρα 12:00 π.μ στα Δικαστήρια
   


                                                        Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                        Η   Γ. Γραμματέας


                   Θώμογλου Γιώργος                                 Βουλγαράκη  Ιωάννα
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.